Bogdán László, Cserdi "köcsögmentesítésről" elhíresült cigány polgármestere a Szabad Pécsnek adott nyilatkozatában keményen odamondott a Lungo Drom egyre népszerűtlenebb vezetőjének. "Farkas Flórián az a személy ma az országban, aki a legtöbbet árt a cigányságnak" - jelentette ki a portálnak a Baranya megyei település Jobbik-szimpátiával nem igazán vádolható első embere, aki hozzátette: a Fidesszel választási együttműködést kötő szervezet elnöke nemhogy tenne a cigányokkal szembeni sztereotípiák ellen, hanem még erősíti is azokat. A totális bukó Híd a munka világába program körüli anomáliák kapcsán megjegyezte: nem érti, a fideszesek miért ültek le tárgyalni Farkas Flóriánnal, és miért hagyták figyelmen kívül, hogy képtelen volt elszámolni a rábízott 1,6 milliárdos uniós támogatással. Farkas Flóriánnak eddig tartott kitalálni, mit is mondjon az eltapsolt 1,6 milliárdról A magyar cigányság körében egyre népszerűtlenebb politikus nemrég abbahagyta a hónapok óta tartó...

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Orbán cigány menti a másikat! Közpénz? Nem számít!
Equus
Bogdán Lászlót miniszterelnöknek... ez lenne az ingyenélő köcsögöknek a legrosszabb rémálma
human
Flóri pénzszórásától kezdve Flóri közpénzen való megmentéséig minden itt zajlott le az orrunk előtt. Jogállamban már rég rászállt volna az ügyészség az esetre és Flóri visszalépett volna minden tisztségétől. Persze aki Orbán hűbérese az tudja, hogy rá nem vonatkoznak a jogszabályok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.