A balatonedericsi hegyoldalban éppen az egyik olyan zsákutca lett jobb minőségű, amelynek végén a miniszter nyaralója áll. Ő azt mondja: nem volt indokolt. Balatonedericsen helyreraktak néhány utat, egyebek között azt a meredek hegyoldali kaptatót is, amely Szijjártó Péter nyaralójához vezet. Az ingatlan a falu szélétől közúton 700 méterre fekszik, bejárata pedig egy zsákutca végéről nyílik. A falubéli útfelújítások során ezt a 700 méteres szakaszt úgy hozták helyre, hogy az első 500 méterre mészkövet döngöltek le, a meredekebb 200 méteres rész pedig jobb minőségű burkolatot kapott. Bár ez laikus szemmel úgy tűnik, mintha aszfaltozták volna az utat, valójában “csak” felületvédelmi réteggel látták el. Mindenesetre a miniszter (a zsákutcában ingatlannal rendelkező további egy-két tulajdonossal együtt) örülhet, mert a korábbinál feltétlenül könnyebben tudja megközelíteni a nyaralóját, majdnem olyan, mintha aszfalton gurulna az autója. Szijjártó egyébként szerepelteti a vagyonbevallásában...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
annak idején Cinege elvtárs is mindig így járt! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
annak idején Cinege elvtárs is mindig így járt! =))
Equus
és mi a helyzet a trinidadi nyaralóval?
bakegya
A k...életbe,hogy ezeknek a tetü fideSS nyikkeknek minden SIKERÜL...25 ÉVE MI EGY GÁZVEZETÉK FÖLÖTTI VÍZMOSÁSON LEFELE SEGGENCSÚSZVA,FÖLFELE NÉGYKÉZLÁB JÁRUNK !!!
qxy
@bakegya: Mi egyszer kértük hogy csinálják meg az utcánkat mert akkora gödrök voltak hogy a disznó lefialt benne. Nem akartak segíteni. Na el döntöttük, Kinek mije van ennek Ifája , a másik az öntödébe dolgozott, volt salak, ifa is na hétvégén csináljuk. De jött egy apekos gecmarek és törvény, szabály, rendelet, Nem szabad, csak ha be fizettünk valami 47 ezer forintot adóba Na el is küldtük az annyába. Pénteken hozták a salakot, mindenki kijött, el dúrta én csináltam egy nagy begrács marha pörit és mindenki jól járt. Na de jött a pocok.- Ki volt ez? mikor csinálták ezt és ki engette. Na elé álltam és azt mondtam.
Bocsi de azt hittem hogy maga tette , mert meg szánt minket. Mi sem tudjuk. Ma szombat van és valaki meg csinálta mi azt hittük az önkormányzat a maga segítségével. Egyen egy kis pörit . szüli napom van Na meg itt egy sör is. Majd el mondtam az igazat és hozzá tettem hogy ön is bűn társ, mert evett a lopott marhából és a sőrt is lopták a boltba. vagyis jobb ha eszik és iszik tovább és köztünk marad.
Equus
@qxy: :DDDDDDDDDDDDDD apám... király!
bakegya
@qxy:köszi, ezt már mi is kitaláltuk,de szétprivatizálták a falu és a köztünk lévő jó panorámás telkeket. Már befenyítettek minket, egyenként perelhetnek bennünket,akik két dűlővel feljebb lakunk-a szin fityiSS-es önkormányzat szarik rá,még kisajátítani sem hajlandók a közútnak egy sávban már több évtizede használt felületet.Most már csakkk egy komolyabb tűz eset,vagy a gáz vezeték sérülése segíthet-de erre nem sok esély van.
quadrocopter
Csak az történhetett, hogy amint épült az út, gyorsan felhúzták a pajtát a végében.Mint a miskolci "román" helytartó esetében!
simmering73
Ehhez hasonló véletlenekkel én is találkozom Pesten. Ilyenkor azt mondjuk, biztos valami geci fideszes költözött ide. Persze ez csak szigorúan magán vélemény.
bakegya
@quadrocopter: tévedés ez a palota is a IX.sz-ból van ott.ezek kizárólag kutyabőrösök kisajátított vagyonát osztogatják fosztogatják maguknak és a pereputtynak-aztán a partikon már a kutyabőreikről is áradoznak.GYAKORLATBÓL BESZÉLEK,ha láttad volna az én anyám arcát amikor a szépnagyapja portréja alatt meglátta,hogy a rubintos réka aggatja a csillárra a lufikat,a gyereke pedig gokartozik a kandalló előtt az ebédlőben ahol őt dajkálta a nagyanyja!
Erre mondják az én gyerekeim is már...mert ami nem a miénk az már a másé!!!
...aztán tovább is van...a minap mondja egy "nagyontehetséges történész a Kossuth-on,hol máshol..."-Niiiiiiiincs leszármazott-nem tudunk róla...AMIRŐL NEM TUDNAK AZ NINCS IS...NA ÍGY MEGY EZ ...dis is.CIGÁNYÉKNÁL...mikor megkérdezik mit loptál,hol van???...NINCS,NINCS...HAJJAK MEG!!!-D
papa.49
Milyen érdekes fordulat, pont a szargyártó viskójáig???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.