Itt tartunk most. Elvándorlás, szakemberhiány, de a kormánypropaganda azért dübörög. „A súlyos orvoshiány miatt a Nyírő Gyula Kórház kénytelen a nyárra bezárni a belgyógyászati osztálya felét, az ellátáshoz a Honvédkórháztól kap segítséget az intézmény" – írja a Magyar Nemzet egy kórházi forrásra hivatkozva. Mint írják, a budapesti kórház honlapján az szerepel, hogy „június 1. és augusztus 31. között a kórház belgyógyászati osztályának közel felén szünetel az ellátás, 67 ágyból így 32 lesz elérhetetlen. A 1131, 1133, 1134 és 1135 irányítószámú körzetekben lakó betegeknek ez idő alatt a Honvédkórházba kell menniük". A lapnak egy orvos arról beszélt, hogy nemrég mondott fel a Nyírőben más kollégáival együtt. Távozásának egyik oka pedig az, hogy a kórházban régóta fennálló orvoshiány miatt nagy a terhelés a szakorvosokon és rezidenseken, "ráadásul mivel az intézmény országos pszichiátriai és addiktológiai intézet is, a belgyógyászaton is sok az átvett pszichiátriai beteg, ami...

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

elnyomott
Amíg beteg nem leszel, addig elhiheted az agymosást, hogy az országban minden rendben és a megmentő a kedves vezér. :-(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cefi
@verőce21: Nem tudom eldönteni, hogy önkéntes, vagy fizetett pörsenés vagy egy fidesz-segg végbélnyílása mellett. Veled beszélgetni pontosan olyan, mint sajtreszelővel rejszolni. Különösen, mert tájékozottságod vetekszik egy vak bányalóéval. Köszönöm hogy felvilágosítottál miről szól a cikk.
Én osztottam meg.
verőce21
@Cefi: Hát akkor tényleg hülye vagy, ha el akarod terelni róla a szót! :)
Ördögvadász
Orvoshiány miatt zárja be a Nyirõ Gyula Korház belgyógyászatát - így a cím.

"A súlyos orvoshiány miatt a Nyirõ Gyula Korház kénytelen a nyárra berárni a belgyógyászati osztály felét...", olvasható már jóvak kisebb betükkel a szöveg belsején.

Ezt nevezik ám profi újságírói kétszínüségnek, megtévesztésnek!
Sámannus
A fitymasz megoldja a hálapénz problémát. Igaz ezt csak kizárólag ők szeretnék így csinálni.
Nessy
Lehet polemizálni a cikken, a tény akkor is tény marad! A teljesítmény volumenkorlát, az alulfinanszírozottság nagyban hozzájárul az orvos, szakápoló, technikai személyzet hiányához!
Lehet kancellárokat kinevezni, csodát ők sem tudnak tenni. Havonta nő a kórházak adóssága.
Igaz, ezt hazán nagyjai nem érzékelik, mert a VIP ellátásuk működik, ha fene fenét eszik is! A "jól tartott" haveroknak meg nem okoz problémát a magán ellátás megfizetése. A plebs meg így járt! Nyári időszakban kéretik nem betegnek lenni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.