Hasznosnak tartja a CÖF tevékenységét Kósa Lajos, ezért indokoltnak látja, hogy az MVM állami százmilliókkal tömte ki az álcivil futóbolondokat. A kupakok szakértője azt mondta: a “civil” szervezet békemenetekkel védte meg a kormányt a “brüsszeli támadásoktól”. „Az, amit a CÖF kifejt és megvalósít, nevezetesen Magyarország megvédése a politikai támadások kereszttüzében, az egy fontos dolog szerintem. Amit bizonyított annak idején 400 ezer ember végigvonulása az Andrássy úton, akik kiálltak Magyarország mellett.” – ezt bírta mondani Hutituszi Lajos.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
@Béla333: Már bocsánat! A cöf (papíron és nevében) civil szervezet. Nem azért örjöng a fidesz csürhe, hogy a civilek ne kaphassanak pártpénzt?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@Perwool: ma, 19:15
Ismereteim szerint minden pártnak csak egy alapítványa lehet! Hány van a Fidesznek?
És a Fidelitasz-nak?
elnyomott
Jogos.
Orvosok, ápolók ,tanárok nem végeznek fontos munkát.
A seggnyalás talán sosem volt még ilyen kifizetődő, mint mostanában.
A gyors meggazdagodás még sosem volt ilyen ocsmány és megvetendő mint mostanában.
Perwool
@bencemacska: "Mert az egyenlők között is vannak még egyenlőbbek”.
Orwell
Ők megvannak győződve róla, hogy a törvények felett állnak.
eugen4402
Csak tátom a szám!
Azt írja az újság, hogy a General Electric 500 millió dollárt utalt át az Üdvhadseregnek, mivel ők hasznos munkát végeznek, a cég meg kétszeresen levonhatja az adóból...
kissé felnőttem
lajoska a sajátjábol akinek akar de KÖZpénz az kissé durva bohockodásokra, ennyi majd az adósok börtöne cimű intézmény is ujra nyilik??? aztán a mese ismert lett csak csak közpénz a jellege? !! rossz a fillhallásod lajos igy muzsikálni bajos...
namihami
Lajoska, kérlek magyarázz nekem.
1. Az MVM áramot állít elő--állami cég.
2. Ezt az áramot adja (közvetítőkön keresztül) el a fogyasztóknak. Tehát nekünk.
3. Tehát, ha ""csak úgy"" tud egy társulatnak a nyereségéből 500 milliót adni, akkor nem az lenne az igazi rezsicsökkentés, ha ezt az 500 millát (is) inkább a fogyasztó felé érvényesítené? Persze, akkor nem lehetne ""elfogulatlan civileknek"" városnéző kirándulásokat szervezni.
Tehát: végeredményben az állam velünk fizetteti a CÖF, természetesen teljesen pártatlan, kirándulásait. Amivel próbálja demonstrálni az általa képviselt ""helyes"" politikai célokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.