Lázár János csütörtöki Kormányinfóján végleg bizonyossá vált, hogy hiába a Velencei Bizottság kritikája, semmi sem tántoríthatja el a kormányt attól, hogy megszavaztassa a vele szemben kritikus civil szervezeteket diszkrimináló és megbélyegző törvényjavaslatot; a bejelentett módosítás maximum kommunikációs fogásnak jó, de a törvény ettől ugyanolyan káros marad.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Az egész törvényt vissza kellett volna vonniuk!

Orbán szereti megjátszani azt az eljárást, hogy egy ici-picikét módosít, utána mindenki legyen elégedett vele.
Nessy
Megmondta Lázár, hogy a kormányhú álcivilek közpénzből finanszírozása tökéletesen rendben van.
Igaz, hogy érdemben a békameneteken és a dumáláson kívűl mást nem csinálnak sok millióért, de lojálisak pártunkkal és kormányunkkal!
Hogy szakadjon rájuk a mennybolt!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/06/03/a-fidesz-altal-szetlopott-orszag-nyomorusaga/
A Fidesz által szétlopott ország nyomorúsága. Mint tudjuk, a Csizmadia-­Bayer-­Bencsik­Stefka-­Lomniczi&Co. hivatásos békemenetelők hangzatos nevei által fémjelzett CÖF-­CÖKA, közhasznúnak csúfolt, kormányseggnyaló szervezet a 100 százalékban állami, azaz közpénzből működő Magyar Villamos Művek (MVM) kifizetési listáján szerepelt tavaly. Egészen konkrétan 508 millió forintot (= több, mint félmilliárd) tehettek zsebre tavaly, amit majd idén fognak elkölteni csupa hasznos dologra. És örüljünk, hogy adót is fizetnek utána, tehát mindenki jól jár, abszolút mindenki. A kormány válogatott szócsövei igyekeztek elmagyarázni, hogy semmi közük nincs a támogatáshoz, ráadásul nem közpénzről van szó. Lázár János mindenes első körben a parlamentben fejtette ki, hogy milyen jó hír ez, hát legalább nem a szocialisták lopták el, aztán egy óvatlan, csütörtöki kormányinfón engedte az őszinteséget kikönyökölni a száján és bevallotta, hogy természetesen közpénzről van szó.
papa.49
A ,,törvény tervezett,, benyújtók hatalmas hozzáértését mutatja a személyek listája!!!
Rezsiszarágyú,
Dudadani,
Kupaklaja,
Emán döfi!!!
Talán a nevüket letudják írni de még ebben se vagyok teljesen biztos!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.