Augusztus 20-áig pihenni küldte párttársait a miniszterelnök, de utána beindul a nagyüzem.

A keddi Fidesz-frakcióülésen Orbán Viktor mindenki meglepetésére nem tartott sem eligazítást, sem helyzetértékelést, hanem alig pár perces mondandójában éppen, hogy nyaralni küldte a képviselőket – számolt be a hvg.hu.

A miniszterelnök megköszönte a kormánypárti politikusok munkáját, és azt tanácsolta nekik, hogy jól pihenjék ki magukat, mert augusztus 20-a után megállás nélkül fognak dolgozni a jövő évi választásig.

A kormány Orbán Viktor elmondása szerint egyébként augusztus 1-ig az eddigi menetrend szerint dolgozik majd, augusztus 1 és 20-a között azonban ő és a miniszterek is szabadságra mennek.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
És ki nem szarja le? Azt mondja meg inkább, hogy mennyiből, és legfőképpen miből? Mondjuk azt tudom. A mi befizetett adónkból.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
Nehogy megkeressem.Egy országnak tennék jót.
bakegya
@Cicamama55: bocsííí,felületesen olvastalak!-
volvós
Ezek szerint aug. 1-20 ig van terminje a grazi ideg-elmegyógyintézetben...
Ha bent tartanák, nekünk egy nagy megváltás lenne...
qxy
@volvós: Ezért írtam, Nincs messze beugrok szociális munkásnak arra az időre ápolónak.Sajnos abban a kórházban is történnek balesetek félrekezelések. Ha nem, akkor épp itt az ideje.Szerintem még meg is jutalmaznának. Na nem a Graziak ,
Fradigege
2 hónapig áztathatják tökeiket a seggnyalók. Nem szakadt meg senki. A gombnyomogatós krvéletbe!
qxy
@Fradigege: Mert eddig kurva sokat dolgoztak szegények. Hisz tudjátok mennyi agyalás kell hogy úgy lopni csalni hogy az törvényes legyen ha meg nem akkor meg győzni a fejest. hogy ő is kap belőle csak engeggggye???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.