Az Echo TV-ben kérdezte a műsorvezető a Momentum egyik tagját, hogy van-e olyan programjuk, ami a homoszexuálisokat visszaterelné a heteroszexuálisok közé.

Nagyot ment az Echo TV műsorvezetője, Velkovics Vilmos ugyanis arról kérdezte a Momentum elnökségi tagját, Pottyondy Edinát, hogy van-e olyan programjuk, ami visszaterelné a homoszexuálisokat a heteroszexuálisok közé.

Gyógyír a homoszexualitásra – Streamable

Check out this video on Streamable using your phone, tablet or desktop.

Pottondyn jól látszott, hogy elképedt a kérdésen, aztán azon még jobban, mikor Velkovics elkezdett arról magyarázni, hogy ha a heterók homoszexuálisak lehetnek, akkor a homoszexuálisok is visszatalálhatnak a heterók közé, vagy 

ez egy ilyen egyirányú utca?

- szúrta még oda a kérdést a tévés, aki szerint 

lehet, hogy érdemes lenne megmutatni ezt az utat a homoszexuálisoknak.

A Momentum nemrég hirdette meg, hogy szervezetten részt vesz a budapesti Pride menetén.

(444)

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
@qxy: az kérdés, h ez mitől kérdés!
Mi a fasz köze van bárkinek ahhoz h macedóniai Nagy Sándor, Iulius Caesar, Shakespeare, Michelangelo, Leonardo da Vinci, Oscar Wilde, Rimbaud, Verlaine vonzódott-e a saját neméhez. Ad-e hozzá a képességeikhez vagy elvesz belőle?
Maga a "másság" megjelölés 2000 évvel ezelőtt értelmetlen lett volna. Az idióta keresztényi ájtatos manók hintették el a folyamatos bűntudatot, akiik ezer éve verik csapágyasra a farkukat - először sajátjukat, aztán egymásét, később a ministránsgyerekekét - a cölibátusuk miatt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
babp1982
Tessen mondani ott az echo tvben minden hulyet kamera kozelbe engednek,vagy az ott feltetel?Elarulok valamit nehogy hulyen haljanak meg nem nem lehet vissza teriteni,mert ok sem jo kedvukben szeretik a hatso bejaratot,ez egy genetikai csurcsavar es nem tehetnek rola,sot az allatvilagban is elofordul eleg surun!Ez van picinyeim tessk megbaratkozni vele!
human
Ha egyszer a kormánynak sikerült rokkantakból munkaképest varázsolni pár hónap alatt, akkor talán ezt az ügyet is felkarolhatnák.
Equus
látom, a hozzászólók közül senki nem ismeri Freud munkásságát... pedig vélemény előtt nem árt némi infó...
iluminati
@Equus: Szerintem a műsor vezető akar hetero lenni, Vagy nem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.