A magyar kormány migrációs ügyben arra készül, amire az EU-ban még soha senki: fittyet hányni az közös bíróság ítéletére. Azt viszont támogatná, hogy az EU katonái Afrikába menjenek. A magyar kormány akkor sem fogad be menekülteket, ha erre az EU bírósága kötelezi az országot, jelentette be pénteken Orbán Viktor. Ez súlyos precedens lenne az EU történetében. Orbán inkább azt támogatná, hogy európai határőrök ellenőrizzék például Líbiát. Ez is súlyos precedens lenne. A tranzitzónás menekülttörvény miatt Magyarország irányába más EU-s menekültügyi szabályokat sem lehet alkalmazni, mert sorra mondják ki európai bíróságok, hogy itt embertelenül bánnak a menekültekkel. Magyarország sem szabályosan küldi vissza a menekülteket Szerbiába. Az európai menekültügyi rendszer jogi keretei recsegnek-ropognak, az egyetlen ötlet a megoldásra a kötelező és automatikus kvóta volt, de azt a közép-európaiak mostanra levetették a napirendről.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Tehát már ő is tudja, hogy a Luxemburgi Bíróság a magyar kormány ellen fog ítélni. Magyarország Alaptörvénye Q) cikk(3) ,,Magyarország elfogadja a nemzetközi jog általánosan elfogadott szabályait."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@1magyar: 16.20
Válaszolok neked, ha előtte te is válaszolsz:
Egy bíróság elítéli azt, aki téged fejbe vágott, akkor el tudod fogadni az ítéletet?
Ha olyan ítéletet hoz, ami nem egyezik a véleményeddel, akkor meg nem fogadod el?
Miért nem állítasz fel mindjárt egy saját bíróságot?

Ha Orbán nem fogadja el a baromsága miatti bírósági ítéletet, inkább még az országot is kivezeti az Unióból, csakhogy ne kelljen az ítéletet betartani, akkor szerintem minden magyar hazafinak kuty kötelessége elkergetni azt, aki az ország kárára tesz.
Hazaáruló mocskok!
kokopelli
@1magyar: te szellemileg alulvilágított!
A Merkelnek és "zenekarának" semmi köze az EU bírósághoz,
sőt az EU-Parlamentben ugyanabban a "Néppártban" ül ahol a cigánybáró is!
silber13
@1magyar: Hogy jön ide Merkel és " zenekara" miket hablatyolsz itt össze-vissza?:-)))
quadrocopter
Világos! Követni kell a vezért, ergo: senki ne tartsa be azokat a jogi normákat, korlátozásokat, melyek nem teteszenek neki!
A Genyó már lógna egy ágon!
1magyar
@kokopelli: De akkor Orbánnak hogy lenne a Polt-ékra hatása?
Eladott Ország
@1magyar: Orbánnak úgy van Pol(po)tékra hatása, hogy megvették mint egy hízott libát tollal együtt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.