Mindeközben - A világ b+, nem hiszlek el Tumblr-en találtuk ezt a parádés Soros György remixet, thug life napszemüveg ilyen jól még ne... Az emberi képzelet végtelen, különösen látva a végtelen kormányzati hülyeséget. A kormányzati tahóság azért rosszabb, mert az a mi, az adófizetői, pénzünkből történik és nem saját zsebből finanszírozzák.

Forrás: index.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Hajrá, Gyuri bácsi! Üsse meg a guta ezt a pöffeszkedő majmot!...
quadrocopter
A világ vicce, amikor egy autoriter, diktátor hajlamú szarházi és bandája, minden erejével és hatalmával támad egy, azaz EGY valóban demokrata emberre!
Eladott Ország
Értjük? A küzdelmükért ő nem vár köszönetet (egyes szám, első személy) … azt a kurva… Van
ott bőr, egy rinocérosz csorda is bőgve rohanna szanaszét szégyenében. Pedig már azt hittem,
hogy azért, amit nyolcadik éve művel még hálásnak is kellene lenni. A picsába, abba.
És ebben az egészben az a legfaszább, hogy ráadásul Soros engedélyét kellett volna kérni ahhoz, hogy telebaszkodják az országot az arcképével. A Lounge Design Kft. (ennek a gyönyörű kampánynak a kivitelezője) 60 ezer forintért vásárolta meg az MTI-től az üzletember 12 évvel ezelőtt készült fényképét, ám azonban az MTVA Általános Szerződési Feltételei szerint az anyagot nem lehet torzítva, rosszindulatú következtetésre okot adva közzé tenni. Ráadásul az MTVA fotóértékesítési szerződéseiben feltételként szerepel, hogy
a birtokukban lévő fotókat kizárólag az azokon szereplő személyek hozzájárulásával szabad reklám- vagy kampánycélokra felhasználni. Tehát nem elég, hogy jogtalanul használják Soros fotóit, még egyáltalán van pofája az élőistennek háláról és köszönetről elmélkedni egy mondatban saját magával.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/07/12.png
Mostanság. Hopp megint egy nyelvecske.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.