Az Edda frontembere nemcsak hisz a földönkívüliekben, hanem állítása szerint többször el is vitték már. Pataky Attilát egy “ufó” rakja le a Bazilika elé egy új reklámfilmben. Az Edda frontembere nemcsak hisz a földönkívüliekben, hanem állítása szerint többször el is vitték már, ezért is tetszett neki annyira, hogy egy repülő csészealjból kellett kiszállnia a forgatáson. “Amikor elképzelték ezt a reklámot, akkor a piackutatás során ötven embert megkérdeztek, és 51 azt mondta, hogy ezt csak a Patakyval tudjuk elképzel­ni. A részemről ez az egész egy fricska volt, egy geg” – mondta a Borsnak Pataky, aki a videóval a Hoopps nevű céget hirdeti, amit az Uber magyar utódjának is hívnak. “A Napren

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Valószínűleg ugyanott kezelik, mint a gazdáját. Azért van (nak) szabadlábon. Csak pataky nem miniszterelnök.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/02/pataky.jpg
Pataky Attilát nézve látható miként válik valaki állami pénzen hízlalt, megélhetési "kultúremberré". Ahogy Klaus Mann színész főhőséből a „hatalom majma“, „gyilkosokat szórakoztató bohóc“ lett, úgy váltotta aprópénzre a becsületét az én szememben Pataky. Mert ezek szerint segget nyalni, kussban remélni mégiscsak jobban megéri. Vajon lesz-e majd az a langyos eső, amely lemossa arcodról a szégyent? Másokhoz hasonlóan, Pataky Attilának, mint saját teljesítménye alapján sikeres zenésznek, művésznek semmi szüksége nem lett volna arra, hogy a Fidesz és a csodákat tevő Orbán Viktor különböző testrészeihez dörgölőzzön. A svájci frank árfolyamán kilóra megvett, egykor PR-célokat szolgáló nemzeti magyar celebről, az Orbán-család rajongását bíró Patakyról kiderült – számomra most igazán -, hogy nem több, mint mocskos alkatrésze egy szereptévesztett, identitászavarral küzdő, magát kereszténynek definiáló, veszélyes, aljas rezsimnek. Amely nem emberekben gondolkodik, hanem talpnyalókban és ellenségekben, nem megértésben, hanem gyűlölködésben. Az egykor megbecsült művész mai énjének vergődését látva csak ennyit üzennék: „Hol van már a szép világ? Számodra messze már! De néha még a magasba vágysz, S mint hulló kő zuhansz tovább.” Bizony, Attila. És ezen már az ufók sem segítenek. Addig énekelte a "Gyere őrült, gyere őrült, szükségem van rád!"-ot, hogy az őrült valóban "jött" és győzött.
kokopelli
@silber13: mit gondolsz mire építették azt a pár földszintes kilátót?
Gondúkoggyunk mán! Titkos leszálló a déli nap leple alatt!
Tényleg!..hülyék nélkül unalmas lenne a világ! :=)@Cefi:
Perwool
@papa.49: Hej, ha csak ez a két hibbant lenne!De...
kokopelli
@Cefi: Most hívott fel az ET meg az ALF!... Stop..
Mindketten tagadják!...Stop! :=)
Cefi
@kokopelli: Tudom. Most hívott engem is Mikrobi. Az előbb találkozott Pirx-el. Megkérdezte mi a különbség az ufo és a normális fideszes között. Mondtam: ufot már láttak.
kokopelli
@Cefi: " ...és az ufo ugye nem volt ß@ros?"...effeletted? :=)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.