„A püspök urak a bátor Erdő Péterrel az élen úgy érezhették hát – amúgy helyesen -, ha Bayer Zsoltot támadják, azzal a kormányt, s magát Orbánt támadják. Ezt pedig mégsem akarhatják, végtére is van annyi milliárd forint – bármíly büdös is – a magyar klérus, s olykor a hívek javára, amennyiért még a bíboros úr is kész befogni az orrát.”

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
kereszténység: hitványság, aljasság, kapzsiság, képmutatás
nezelodo
Miért? A Vatikán is összeállt a maffiával, a Magyar Katolikus Püspöki Kar miért ne tenné? Hogy ne legyen mind maszatos, (mert ügyelnek a látszatra), beépítették a hatalom közelébe stadionépítő rigófüttyöt. Aztán csodálkoznak hogy olyan üres lesz a Kárász utca, ha végigsétál a Dakotával, mintha ciánoztak volna? Vagy mint ahogy volt szerencsém látni a kilencvenes évek elején, mindenki eltűnt az utcáról amikor a fehér öltönyös szerb maffiózók meg a sameszaik vonultak, mint valami kormányküldöttség! Rendőrt persze még véletlenül sem lehetett látni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.