Nem jó dolog előítéletesnek lenni. Sőt, csúnyább, mint egy csokit falatozó menekültre néző Németh Szilárd. És igen, ha volt egy olyan előítélete, hogy a címben feltett kérdésre a válasz az, hogy semmit, hát most tessen szégyenkezni egy jó nagyot. Mert a közmédia igenis beszámol a BKK e-jegyéről. Tudják, amit bő egy hete vezettek be, és azóta a BKK és T-Systems párosának mindenféle alkalmatlanságát bebizonyította: a rendszer nem működik, úgy tele van hézagokkal, mint Kósa Lajos gondolatmenete bármiről, rendszerhibák, bugok, adatkezelési problémák, lefagyott honlap, kamuzó cégvezérek, azonos nevűek törölhető fiókjai, a rendszerhibát feltáró fiatalember rendőrkézre kerítése jelzik ennek a remek sikertörténetnek a mérföldköveit. Mármint a valódi valóságban. A magyar közmédia azonban mára olyan szintre fejlesztette az alternatív valóságot, hogy egy Szabad Nép-félóra adja a másikat. Igaz, a hazugságok, na jó, elhallgatások burka, legalábbis az MTI-ben, néha-néha felreped. A...

Forrás: index.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
én csak a párt központi napilapját szemléztem a témában:

Van itt némi ellentmondás

A párt központi napilapja nem takargat, beszámol a BKK ügyről

Kíváncsi voltam, hogy mit ír a derék MÍ az e-jegyértékesítés indulási kálváriájáról. Nosza rittyentsünk egy keresést. A válasz oldalon a találatok mellett ott ajánlgatják a „VÉGET ÉR A SILÁNY ÁRUK KORSZAKA” című írást. Az meg külön pikáns, hogy mikor kiválasztottam a legújabb BKK –T-Systems közleményről szóló írást, amellett is ott díszelgett ez a jópofán találó cím! =))
Maga az írkodmány sem piskóta, hisz a pofátlan közlemény szajkózása mellett azt is fontosnak találták közölni, hogy „több ellenzéki párt is kifejezte felháborodását a BKK online jegyértékesítési rendszerével kapcsolatban. ”. Az elemi erejű közfelháborodásról valahogy nem hallottak. Gondlom, azért nem írtak róla! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.