Egy fiatal srácnak sikerült 50 forintért bérletet venni, amivel sosem utazott, ellenben egyből szólt a BKK-nak, hogy nem jó a beharangozott e-jegy appja. A jutalma az lett, hogy feljelentették. A világ boldogabbik felén sok millió ütné annak a markát, aki felhívja egy cég figyelmét a hiányosságára. Nem így Magyarországon. Itt rendőrök vitték börtönbe a fiút. Kibertámadásról szólt a BKK keddi felháborodott sajtótájékoztatója. Tették mindezt ahelyett, hogy elmondták volna, miért engedték ki ilyen necces formában az alkalmazást.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
A napokban mesélte ismerősöm, hogy egy online játékgyártó cég jutalmat tűzött ki annak, aki ki tudja játszani a játék jogvédelmi megoldását. A fia feltörte. 200 ezer forint jutalmat kapott.
human
E lényeg lemaradt:

Tüntetés a hekkerért

Július 24-én este hét órakor tüntetést tartanak a BKK épületénél, a résztvevők kiállnak a BKK online jegyvásárlási rendszerét feltörő fiatal mellett.

A szervező Occupyoktogonbázis egyelőre csak egy Facebook-esemény létrehozásával adott hírt a tüntetésről, de azt írták, később a bejelentést, a technikát és a fórum-moderációt is biztosítják majd.

A tüntetés ideje: 2017. július 24-e, hétfő, 19 óra

A tüntetés helyszíne: VII. Rumbach Sebestyén u. BKK központ

Pénteken délután négy óráig közel százan jelezték az esemény oldalán, hogy biztosan ott lesznek.
www.facebook.com/events/105787036760075/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.