Arról, hogy Tusványos kapcsán ne csak a hajhúzásról essék szó, Harrach Péter is gondoskodott. Az ottani szereplése kapcsán interjú jelent meg vele Gondola.hu –n. A nyílt társadalom kritikájáról. Amely véleményéhez természetesen joga van. Akár a tévedéshez is. Azonban érdekes lehet a politikusi felelősség egy ilyen interjú kapcsán. Közel egy évvel ezelőtt például azt fejtegette, hogy pápa azt mond, amit akar. Azaz: „A pápa menekültügyről vallott gondolatai nem képezik a hivatalos egyházi tanítás részét, vagyis nem jelentenek a hívő katolikusok számára lelkiismeretben kötelező azonosulást.” Ami már akkor felvette azt a kérdést, hogy egy hűen pártkatona KDNP-s azonosulhat-e azzal a kereszténységgel, amit a pápa azóta is képvisel? Az azóta eltelt időben pedig eljutottunk oda, hogy egy magát keresztény orientációjú politikai vezetés által kormányzott ország kormánypárt-tagsággal rendelkező publicistája simán vén marhának titulálhatja a pápát. Alkalmasint úgy, hogy nem igazán...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Eszerint a geci harach szerint JÉZUS is Soros bérenc lenne!!!A gonoszságot meg lehetne mintázni erről a patkányról!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Harrachra bőven elegendő csak ránézni: sugárzik róla a gonoszság. Még az ördög is elszégyellheti magát előtte.
karma1
@GeoCravker: A szokas szerinti kivalo cikk, es remelem, hogy nem fogjak bejelenteni a nemzeti kereszteny demokratikus tarsadalmat.
Kulonben harrach nem arra a szep orrszarvura hasonlit, hanem pontosan egy english bulldogra.
Pont igy nezett ki a 7 eve elhunyt bulldogom. Csak neki tunderi lelke volt, a vilag legszelidebb kutyusa volt, mig ez harrachrol akkor sem mondhato el, ha megnezzuk, melyik partban uldogel...:o((
GeoCravker
@karma1: Ezek a politikai decibelkeresztények Jézus tanításától már olyan messze vannak, hogy a közös gyökerű iszlám is közelebb áll a mormon hithez.
dr. prédikátor
Eszerint a geci harach szerint JÉZUS is Soros bérenc lenne!!!A gonoszságot meg lehetne mintázni erről a patkányról!!!
nevemnick
De olvtársak, harrach miért köszönne Jézusnak, amikor ott van a közelében az egyetlen élő Isten?
He?
:D
nezelodo
Istenem, megérhetjük, hogy a Vatikán működéséről a mocskos robotkarjain keresztül Orbán alkot törvényt a Habony tanácsai szerint. Ajaj, tényleg a világ ura szeretne lenni ez az eltévelyedett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.