Az ellenzék újra matekozik ahelyett, hogy az országgal foglalkozna, és versenyt üvölt Orbán ellen, akinek pedig igenis jól működött a szimata migrációügyben – ismeri el Schiffer András. Nagyinterjúnk a csütörtöki Heti Válaszban. tthon Világ Gazdaság Kultúra Publi Budapest Fotó Videó Rosta Előfizetés Ügyfélszolgálat Könyvek Rendezvények Műhely Főoldal Itthon Schiffer András: „Így nem lesz itt kormányváltás” 2017. július 25. Schiffer András: „Így nem lesz itt kormányváltás” Stumpf András / 2017. 07. 23., vasárnap 08:00 / Schiffer András: „Így nem lesz itt kormányváltás” Az ellenzék újra matekozik ahelyett, hogy az országgal foglalkozna, és versenyt üvölt Orbán ellen, akinek pedig igenis jól működött a szimata migrációügyben – ismeri el Schiffer András. Nagyinterjúnk a csütörtöki Heti Válaszban. Hirdetés Kormányváltásra lenne szükség, de ez így nem fog menni – mondja Schiffer...

Forrás: valasz.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
sztarklikk.hu/kozelet/orban-viktort-dicseri-schiffer-andras/326836. Schiffer saját pecsenyéjét sütögeti, hisz Alkotmánybíróságot ígértek neki. Tudjuk, hogy Őt Orbán küldte az ellenzék soraiba, azt bomlasztani.
Perwool
Esélytelen itt bármilyen ellenzék.Még ha létezne normális, az is. De nem létezik.
A Fidesz akit lehet megvesz, akit nem, azt meg kicsinálja.
Az utolsó demokratikus választás aminek tétje volt, 2010-ben lezajlott!
peterkelemen
Mitől lenne kormányváltás??? Magyarországon nincs ellenzék. 2010 óta Orbán cinkostársaivá züllöttek. A Fidesz választási csalásokkal került a hatalomba és állam ellenes bűncselekmények sorozatát hajtotta azóta végre. Őket csak és kizárólag erőszakkal azaz a néperejével lehet eltávolítani a hatalomból vagy erre szakosodott emberekkel a vezérüket likvidáltatni. Más út nincsen.
Hellcat
Ezt is megvette a fidesz kilóra? Nem mondom, hogy nem lehet igaza, de vészmadárnak sem kell lenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.