Mintegy 30 százalékos az MSZP elutasítottsága a lakosság körében Galló Béla kormányközeli politológus szerint.

Magas az MSZP elutasítottsága a magyar társadalomban, igaz, ez az arány akkor is 30 százalék körül volt, amikor a párt hatalmon volt – mondta Galló Béla politológus vasárnap reggel az M1 aktuális csatornán. (Galló többször publikált az állami média egyik blogoldalán, erről bővebben itt olvashatnak.)

A politológus szerint a baloldali pártok harca most arról szól, ki marad nyeregben a 2018-as választások után.

Botka Lászlónak, az MSZP miniszterelnök-jelöltjének és Molnár Zsoltnak, a szocialista párt elnökségi tagjának a vitája kapcsán Galló Béla azt mondta, nehéz a párt belharcait logikusan elemezni, hiszen nem programok, koncepciók, hanem személyi ambíciók feszülnek egymásnak.

Ugyanakkor ezek a viták valószínűtlenné teszik, hogy az MSZP mögé felsorakozzon a többi baloldali ellenzéki párt – tette hozzá.

(MTI)

(Címlapi kép: Facebook/MSZP)

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
És vajh mennyi a fityfasz elutasitottsága az ÉRTELMES emberek között???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
DrNemoda
A 30 %-nál magasabb a fidesz elutasítottsága ! Hogyan van ez ? Most vagy van statisztika, vagy nincs, olyan statisztika nincs, hogy hárommilió nyugdíjas, valamint az aktívak 98 %-a a fideszt favorizálná !
szaboria1
Nem érdekes mert ez is csak a fidesz szája szerint nyilatkozik.
szaboria1
Majd ha a pártok csináltatnak felmérést akkor lesz érdemi elbírálás.
dr. prédikátor
És vajh mennyi a fityfasz elutasitottsága az ÉRTELMES emberek között???
maci0427
Nem kell ahhoz fideszesnek lenni,hogy párfüggetlenként,de még baloldali szimpatizánsként is lehessen lát a baloldalon való széthúzást és ellenségeskedést ! Ott kezdődik,hogy a baloldalon van Hét /7/ párt a Jobbikkal együtt mert már őket is oda lehet sorolni lassan ! Vona Gábor indokolatlanul és feleslegesen beszólt a többmilliós nyugdíjasnak,lefikázta őket és megalázta a beszólásával..., így ő megy a levesbe ! Ott folytatódik,hogy a régi nagy öreg balosok nem nézik jó szemmel ami ott történik már régóta ! És még folytatódik,hogy Gyurcsány - Botka -Mesterházy és még sokan mások között, óriási az ellentét az unszimpátia és a széthúzás ! Egy jó darabig,ez el fog tartani,így legfeljebb majd a 2022 -es választásokra lehet csak felkészülni,ha lehet egyáltalán !
maci0427
@dr. prédikátor: Nagyon sok a "fityfasz" elutasítása és nem csak az "értelmes" emberek között , de a baloldal elutasítás lassan már mérhetetlen lesz ha így folytatják ! Írom ezt valóban pártfüggetlenként és sajna szomorú ezt látni ! Erre ez a "fityfasz" Vona is beszól a többmilliós nyugdíjasnak...? megalázza őket ? Így akarják magukhoz csalogatni őket ? Ez a programjuk,hogy megalázzák a nyugdíjasokat ? A másik oldalon meg megengedné neki azt mint nekünk nőknek,hogy 40 éves jogviszonnyal a férfiak is elmehetnek nyugdíjba ? meg 13 -ik nyugdíj + korkedvezmény ? Akkor melyiknél mond igazat ?
Pálinkás Pál
@dr. prédikátor: Szinte 100%-ék...de sajna kevesen vagyunk!!!
papa.49
Fütyiszek akkor lehet örömködnötök GYÍKOK ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
szaboria1
@maci0427: Vona csak a fidesz imádós nyugdíjasoknak szólt be.
maci0427
@szaboria1: Ez igaz is lehet éppen..! De kár volt ez a választások előtt !
Nessy
Sajnos, tetszik, nem tetszik, de bizonyos fokig igaza van Vonának.
Sok a kis nyugdíjas, akiknek egy 10000 forintos utalvány, nagy ajándék.
Most akkor gondoljuk végig, ha ezt a 10000 forintot a nyugdíjhoz teszik, az kb. 27 millió, utalvány formájában 45. Ha már ennyi pénz volt, nem lehetett volna többet adni? NEM! Kellett a pénz a haveroknak!
Valóban van olyan is, akinek az "átkos" lakást, kocsi kiutalást, telefont adott, ma viszont szentként imádja Orbánt. Na, erre már nincs mit mondani.
Azért a "nyugger" sem éppen kedves jelző.
Lehet, hogy nincs igazam, de vállalom.
egyvandor
@Nessy: Örül az erzsébet-utalványnak, közben fel sem fogja ennek hányszorosával rövidítették meg, adóban, nyugdíjban, egészségügyi szolgáltatásban, a gazdaság lerablásából, korrupcióból, túlszámlázásokból egyéni gazdagodásokból, propaganda költségekből következő hátrányokról ne is beszéljünk.
Ennek ellenére a hogy másodhegedűs nertagságot bevállaló mszp elutasítottsága magas meg tudom érteni.
Hozzá kell tenni, hogy a Gorbán bandája által létrehozott jelen helyzetben nincs senki aki a tisztességes politizálást választaná, miközben lemond a ner által biztosított privilégiumokról, mint törvényen felüliség, korrupciós lehetőség pénzlenyúlás, stb.
egyvandor
@dr. prédikátor: És vajh mennyi a fityfasz elutasitottsága az ÉRTELMES emberek között?
... és el is mennek szavazni? ... és kontrollálni is akarják/tudják majd az új kormányt? ...Mert Gorbán és bandája nem azért tudta megtenni ezt az ámokfutást országgal mer olyan nagyon okos.
Nessy
@egyvandor: Sajnos volt közgazdász lévén, tudom, hogy az évek folyamán mennyivel lett kevesebb a nyugdíjak reál értéke a dajka mesék dacára!
Lehet, hogy az itthoni szavazók tudnának tenni a fidesz túlsúlya ellen, de a levelezőtagozatos határon túliak, megint hatalomban tartják őket!
Sajnos, őket tényleg "megvásárolják"
GeoCravker
A Fidesz elutasítottsága a választáskor 57% körül volt.
Desischado
Na ja, egy fideszes nem is mond mást. Én ezt viszont nem hiszem el!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.