A lényeg a névtől teljesen függetlenül valószínűleg ugyanaz. Az a fajta politikai, ideológiai pedofília, amelynek Orbániában 2012-ben már mutatkoztak a jelei. S amely a diktatúrákban elég gyakran jelentkezik. Közben elképzelem a hazafias tornaórák lassú átfejlődését hazaffyasch testneveléssé: Bukfenc után: „Éljen Orbán!” Futás közben taps, és ütemre: „Felcsút a mi menedékünk! Onnan jött a mi vezérünk!” Kidobósnál, ha eltaláltak valakit: „Megint megdöglött egy migráns!” (idővel helyettesíthető cigánnyal, zsidóval, civillel. Az aznap érvényes központi iránymutatás alapján) Testnevelés-óra elején és végén csuklógyakorlatok a „Barackfadal” soraira. Havonta a szuronyos közelharc gyakorlásának beiktatásával. A tanítás alatt pedig éberségi gyakorlatok. A besúgási reflex, és a kölcsönös bizalmatlanság fenntartása érdekében.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
@GeoCravker: 12:59 Tényleg igy van!! A cikkre visszatérve: engem ez a "hazafias tornaóra" emlékeztet Pataky Attila "találkozásaira" az ufókkal...u.olyan érthetetlen agyrém!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
...huba...miért kell valaki az orbánozással őrületbe kergesse magát ?
GeoCravker
@Csizmás Kond: Mivan? Fejbe talált a kidobós? Már megint beöltözöl egy ingbe, hogy aztán előadd a sértettet?
Csizmás Kond
@GeoCravker: ..csak megkérdeztem hogy érzed magad...
eszegfu
Méghogy "hazafias" tornaórák?! Olyan "vérszegények", hajlott tartásuak, fáradékonyak, fizikálisan szinte mindenre alkalmatlanok az én környezetemben élő fiatalok... vagyis előbb valóban erősödniük kellene, hiszen szájjal, aggyal sem megy nekik (még a Himnusz szövegét sem tudják), akkor mégis mit is képzeljek el erről a "reformról"?!
GeoCravker
@Csizmás Kond: Köszönöm kérdésed. Még nem remeg a szájszélem, nem vizionálok hangokat. Bár tegnap nagyon kedvesek voltak, mert nem beszéltek stadionról, VB-ről és hasonló marhaságokról. A helikopter sem vitt messzire. Szóvalminden szép, minden jó, és a jelek szerint remek ingecskét sikerült közzétenni. :-)
GeoCravker
@eszegfu: A klasszikus jut az eszembe:

Amikor megszületsz az egész család örül, amikor megtanulsz járni. Repesnek, amikor megszólalsz.
Majd egyfolytában azt hallod, hogy ülj nyugton és fogd be a szád.
Csizmás Kond
@GeoCravker: ...aki közzé tette legalább annak tetszedjen...:)
peterkelemen
Orbán és fasiszta rendszere. A fasiszták az adott nemzet totalitárius állammá történő egységesítésére törekedtek a nemzeti közösség tömegeinek mozgósítása révén, az élcsapat szerepét betöltő pártra (Fidesz) támaszkodva. A fasizmus ellenséges a liberális demokráciával, a szocializmussal, a kommunizmussal szemben. A fasiszta mozgalmak közös vonásai az állam fontosságának messzemenő hangsúlyozása, az erős vezető iránti rajongás, a nacionalizmus legszélsőségesebb formái, a saját etnikum felsőbbrendűségébe vetett hit, valamint a militarizmus.

A fasizmus ideológiája következetesen hangoztatja az állam elsődlegességének elvét. Lásd kőzművek államosítása és a stb. Benito Mussolini és Adolf Hitler egyaránt maguk személyesítették meg az államot és ennek alapján megkérdőjelezhetetlen hatalmat igényeltek és gyakoroltak. Magyarországon ezt a szerepet Orbán Viktor tölti be. A fasizmus bizonyos elméleteket és terminológiát a szocializmustól kölcsönzött (Orbán anno KISZ-titkár és besúgó volt), de azzal ellentétben az emberi társadalmon belüli fő ellentéteket nem az osztályok között találta meg, hanem a nemzetek és az emberi „fajok” között. Orbán állandóan más fajokra mutogat és ellenségnek állítja be az összeset. Lásd például a menekültek kollektív elítélése és antiszemita Soros ellenes náci pártpropagandája, amivel kiplakátolta az egész országot. Most már sunyi zsidó ellenes náci pártpropagandákat folytat.

A gazdasági életben a vegyes gazdaság mellett szállt síkra, amelyben jelentős állami tulajdon és állami beavatkozás mellett nagy teret kapott a nemzeti tőke (Orbánék másról sem beszélnek), beleértve a nagytőkét is. A nemzetgazdaságban az önellátásra és a függetlenségre helyezték a hangsúlyt, ehhez igénybe vették a protekcionizmus eszközeit is. A fasizmus fő ellenségének a szocializmust és a kommunizmust tekintette, de időnként kritikus volt a kapitalizmussal szemben is, egyfajta „harmadik utat” javasolva a kapitalizmus és a marxista szocializmus között.

A fasiszta országok...
eszegfu
@GeoCravker: 12:59 Tényleg igy van!! A cikkre visszatérve: engem ez a "hazafias tornaóra" emlékeztet Pataky Attila "találkozásaira" az ufókkal...u.olyan érthetetlen agyrém!
kokopelli
@Csizmás Kond: ..mi van román? Nem megy a magyar?... "tetszedjen"? ...nézz utána! :--)
Pálinkafőző Rézüst
@kokopelli: :))))))) na ha valami nem megy ennek a jószágnak, az a magyar nyelv... :))
kokopelli
@Pálinkafőző Rézüst: nálad a pont! :--)
Csizmás Kond
@kokopelli: ..mi a baj köpec nem érted a magyar nyelvet ?
Pálinkafőző Rézüst
@kokopelli: a 12:46-os szövege... Na az is a magyar nyelv gyalázása... :((
GeoCravker
@peterkelemen: Orbán 2012 óta nyílt diktatúrát épít.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.