Egy borsodi játékvezető úgy tudja, reggel a felmérés előtt a mentősök nyomatékosan felhívták a megyei vezetők figyelmét, hogy nem ajánlják, hogy ebben a melegben fizikai terhelést végezzenek a játékvezetők.

A rangado.hu-nak nyilatkozó játékvezető azt is elmondta, hogy két mentős is tartózkodott a helyszínen, akik játékvezetők is egyben, valamint egy defibrillátor is rendelkezésre állt. Zárásként hozzátette, hogy délután 16 órakor kellett volna elkezdődnie az edzőtábor megnyitójának, de 18.30-kor ez még nem történt meg, senki nem mond semmit, a vezetők egyelőre hallgatnak és elzárkóztak a rájuk váró játékvezetők elől.

A játékvezetők tesztfutását péntek délelőtt 11.30-tól tartották meg, ennek során halt meg K. Lajos.

Azt mondta a nyilatkozó bíró, hogy ő is dühös volt, hogy ilyen nagy melegben kell futniuk, és már a tragédia előtt is jelezték néhányan futás közben, hogy rosszul érzik magukat.

A megyei vezetők azonban csak azt hajtogatták, hogy

a mérkőzésen is ugyanilyen meleg lesz.

(A címoldali illusztráció forrása: Pixabay License/voltamax)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

r2d2
A megyei vezetőknek: Fuss előttem! Megyek utánad! Követlek a halálba is! De csak utánad...
Pálinkás Pál
Ez egy kicsit érdekes helyzet...ez a munkájuk...vagy akkor ennyi erővel ha ilyen magas a hőmérséklet ,akkor ne dolgozzanak a földeken, szüntessék be a munkát a kőmívesek,ácsok...?? A dolog másik oldala,ha érzem hogy szarul vagyok,és nem fogom bírni...nekem az orbán dúcse is ugathatna hogy fussak,keresztül nézek rajta!!!
Equus
jól fizető állás lehet ez a játékvezetői, ha megéri ilyesmiben részt venni. Gondolom, sok ész nem kell hozzá, nyelvvizsga sem.
Peller Anikó
Mintha csak a világ legfontosabb dolga lenne ez a szar foci. @Pali hogy hasonlíthatod ezt az elmebeteg focigurgitó baromságot a földeken váró gabonatáblákhoz vagy az építkezéshez?
r2d2
A megyei vezetőknek: Fuss előttem! Megyek utánad! Követlek a halálba is! De csak utánad...
nezelodo
Minek az észérvekre hallgatni fociországban? Ha nem akarják akkor is futás, "dafke Lovasberényig"!
Amúgy megnéztem volna a potrohos csodafocistát meg a focibolond követőit, mennyit futottak volna abban a hőségben?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.