Különös olvasói levelet kapott a 444.hu Eszti nevű olvasójuktól. A hölgy valami nagyon furcsa dolgot látott tegnap este az égen Budapest felett.

Levelében arról írt a lapnak, hogy az a valami hosszú fényes csíknak látszott, hatalmas volt és Pest felől vonult a Duna felett át.

„Ki tudnátok deríteni, hogy mi lehetett az a hosszú fényes csík, amit a Pest felől sodorhatott a szél a Duna felett tegnap este nagyjából a Hűvösvölgyi út vonalában kifelé a városból? Hatalmasnak látszódott az Árpád híd felől, még az időképes kamerákon is látszott halványan.” – írja levelében, melyhez fotókat is csatolt.

UPDATE:

Fény derült a rejtélyre!

(A címoldali illusztráció forrása: Pixabay/lbarjak)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anka
@szaboria1: - vagy az Esztinek' kell állítani a szemén..., egy csavarhúzóval! :D
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sega
Köszönjük Eszti :D "érdekes" tud lenni a nagy semmi is :D Amúgy brit tudosók jelentették,hogy valószínűleg a sötétség fejedelmét látta ,ahogy átrobogott az égen ,csíkot húzva maga után :D
Peller Anikó
Füstfelhő is lehetett esetleg kondenzcsík, abból nagyon sok van. Kondenzcsík lehet fekete, fehér esetleg fénylő ha úgy esik rá a leszálló esti napfény. Diszkólézer is fényes hosszú és "fújja a szél" ha lassan mozgatod.

Ha villogott, ugrált, forgott, kis csészealjak potyogtak ki belőle, fényliftet bocsátott ki, embereket, állatokat, autókat rabolt el, hirtelen nagy sebességre kapcsolt, eltűnt, akkor ufó volt, bár az anyahajók nem szoktak gyakran a felszín közelébe jönni.
anka
@nyanya001: -én odaképzeltem..., de úgy sem láttam! :D
szaboria1
Azért nem látjuk mert nincs éjjel látó szemüvegünk.
anka
@szaboria1: - vagy az Esztinek' kell állítani a szemén..., egy csavarhúzóval! :D
Lepényleső
Az adófizetők pénze északra,nyugatra,keletre és délre?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.