Tudta? Ne ijedjen meg, mi sem. Viszont most jött ki a Ricsárdgír zenekar legújabb klipje “Mindenki boldog” címmel, ami nagyon szórakoztató módon figurázza ki a magyar valóságot és még politikai üzenetet is hordoz. A narancssárga tárgyakat és a szintén talpig narancssárgába öltözött embereket nem nehéz beazonosítani. A lepusztult helyek is jól ábrázolják a mindennapi “boldogság” forrását. A videóban időutazásra is sor kerül, ahol a fiatal Orbán Viktort az öreghez repítik el, aki pofán vágja öregkori önmagát. Legalább is mi ebben reménykedtünk, hogy ez történik a klipben, amikor a fiatal Viktor megérkezik 2017-es évbe és megdöbbenve látja, hogy nem szeretik a fideszes propaganda agitátorait az emberek. Mondjuk miért is szeretnék? Sajnos ezen a ponton a klip alkotói túlságosan is elrugaszkodtak a valóságtól. Valószínűleg itt az a vágókép lett volna sokkal valósághűbb, hogy a fiatal Orbán gratulál az öregkori énjének, hogy milyen gazdag és “sikeres” genya lett belőle. Mondjuk ezt...

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Orbánék milliárdokat herdálnak el a magyar adófizetők pénzéből, hogy elhitessék Magyarországon mindenki elégedett és boldog holott pont az ellenkezője igaz. Orbán szemétdombjáról milliók menekülnek, aki meg nem tud az ott marad és kapirgálhat rajta amíg meg nem hal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.