Tegnap ismét nagyot ment Mészáros Lőrinc: a milliárdos lakáj azzal került a lapokba, hogy betonszarkofágot építtet a Szilvásvárad melletti Szalajka-völgybe, ami eddig kedvelt kirándulóhely volt. “Az ország egyik legkedveltebb kirándulóhelyéhez az Állami Ménesgazdaság, vagyis egy lovarda és egy lovas stadion épül. A fejlesztésre az Állami Ménesgazdaság Szilvásvárad a felcsúti polgármester cégével, a Mészáros és Mészáros Kft.-vel és az Euro Campus Kft.-vel szerződött, az eredetileg becsült 4,6 milliárd forint helyett végül 6,2 milliárdért. A lovasstadion tervét Bozsik József, a lovasszövetség korábbi kapitánya is kritizálta, ezután hamar leváltották, és a kapitányi poszt mellett elvették tőle az utánpótlás nevelést is” – írta a Népszava, Mészáros azonban nem reagált a hírre.

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Szerencsétlen lovak klausztrofóbiásak lesznek ebben a beton teknőben!
A fáraók piramist, Orbán stadionokat építtet. Igaz, egy fáraó csak egy piramist!
karma1
@Nessy: Es annak az egy piramisnak legalabb megvolt a haszna (celoja is).
Nana, hogy meszilolo nem reagalt Bozsik ur kritikajara, ha veletlenul kinyitna a szajat, akkor nemcsak a kapanyel, hanem az egesz faluveg esne ki a fejibol...Mert mondandoja nincs - sajat gondolata egy sem, illetve az az egy gondolata van, amit orban ultetett a fejibe: hogy o egy szorgalmas vallalkozo, akinek minden sikerul, csak meg kell probalnia a dolgokat...
solidedge
A Fidesz megalománia támadássorozatában most Szilvásvárad esett el.
Rockxy
Most jövök onnan.
Nem rombolnak ott semmit, épül a lóstadion a településen.
És? :)
volvós
Ez a méhszaros egy büdös mocskos dakota a patkányok fajtájából !!!
Peller Anikó
@Rockxy: a természet van rombolva, tudod, mint Nagymarosnál. Csak ott egy értelmes beruházás épült. Egy darabig. Amíg ezek a padkányok le nem állították természetkárosítás felindulásból.

Aztán a természet csak károsodott, az erőmű megépült és nekünk jutott belőle pakaskettó.

Meraz nem károsíccsa.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.