A magyar-orosz gazdasági kapcsolatok további élénkítése mellett foglalt állást Dmitrij Medvegyev orosz kormányfő a nemzeti ünnep alkalmából vasárnap Orbán Viktor miniszterelnökhöz intézett üdvözlő táviratában.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Orbán szívélyes üdvözletet kapott Moszkvából.
Mar kezdtem örülni a cím alapján, hogy Kalasnyikov elvtárstól...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Cefi: érdekes, én egy szakállas ifjoncra emlékszem.
Cefi
@Nessy: Akire gondolsz, az csak akkor tette, amikor már vonultak ki/túlnyomó részük már a határon kívül volt. Tudod, mint a kutyák a kerítés mögött.
hetöndöe
@Cefi: De az MDF nem nyalta utána a seggüket a muszkáknak,hanem tartották magukat a véleményükhöz.(egy-két gecit kivéve,mint Balsai vagy Lezsák,akik eladták a lelküket Qrbánnak.)
Cefi
@hetöndöe: ...viszont 92-re nagyobb kárt okoztak a magyar gazdaságnak, mint a II. világháború. És amikor a teremőr (Antall) haldoklott, a halálos ágyához hívatta a fölcsuti zsírpingvint és megnevezte szellemi örökösének. Büdös gyökerek.
hetöndöe
@Cefi: Ez is igaz,a vadprivbatizációt ők hajtották végre.
Cefi
@hetöndöe: Bizony. A sutyerákok kiabálnak, hogy a szocik eladták az országot. De a tény az, hogy 92 után már nem volt mit eladni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.