A kormánypárt kommunikációs igazgatója arra hivatkozik, hogy Vona Gábor nem kért bocsánatot.

Telefonos és e-mailes tájékoztató kampányt indít hétfőn a Fidesz, hogy informálja a nyugdíjasokat arról, milyen megengedhetetlen kifejezéseket, sértő jelzőket használt a magyar nyugdíjasokra Vona Gábor, a Jobbik elnöke.

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, Vona Gábort már többször felszólították, kérjen bocsánatot azoktól, akiknek az önbecsülésébe gázolt a szavaival, de erre a Jobbik elnöke nem volt hajlandó annak ellenére sem, hogy nyugdíjas szervezetek is ezt kérték tőle.

Egy hónapja várunk a bocsánatkérésre, azonban nem várhatunk tovább. Az a véleményünk, tájékoztatni kell az embereket arról, mi hangzott el, miket mondott a Jobbik elnöke – mondta Hidvéghi Balázs.

(MTI)

Címlapkép: Youtube

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Túl sok pénze van a Fidesznek, vagy a miénket lopják megint.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Ez a kezdődő gyűlöletkampány azt bizonyítja, hogy Orbán szerint még nem utálják eléggé egymást a NER társak, és az abból kirekesztettek. Hasonlítson csak a társadalmunk az "egymást szerető cigány csoportok" világához!
feco fero
FIDESZ FIDESZ! E szándékotok kimeríti a gyűlölet keltés összes feltételét!!! Mint ahogyan már ki is merítettétek! Arról nem is beszélve, hogy ti
- milyen alapon orroltok a JOBBIKRA a NYUGDÍJASOK NEVÉBEN? Csak nem nyugdíjba készültök?
- milyen alapon néztek minket nyugdíjasokat hülyének, az országot pedig cirkusznak?
- esetleg a szavazatainkért lázítotok?
- a sorosozásról nem is beszélve!
- miért nem mentetek el a parlamentbe meg vitatni a devizások problémáját? Ja az titeket nem érint?!
Én nem vitatom, hogy a 12 év hatalmi helyzetből eredményt is tudtatok produkálni, többet mint az összes eddig hatalmon lévők, de mind ez igen kevés ahhoz amit és amennyit tehettetek volna!
Csak abba gondoljatok bele, hogy e 12 év alatt mennyi milliárdost csináltatok, és ezek a sok ezer milliárdok hová lettek?! Kik a haszon élvezői? Nem a nyugdíjasok az biztos!!!
Összegezve: Ne a mások szarjaival maszlagoljatok, hanem az éppen aktuális dolgaitokkal! pl.
Ha az ellenzék parlamentezni akar, menjetek oda és ha tudjátok ész érvekkel vitatkozzatok, döntsetek és törvénykezzetek, akár a devizások javára is...
Nagyon rossz úton jártok ha azt hiszitek, hogy ti szarjátok az igazságot és mindenki más hülye!
A nyugdíjasok ügyét sérelmét meg bízzátok mi reánk! Szavazáskor szembesülni fog mindenki a véleményünkről!
herczeg0210
A HÁROMEZER MILLIÁRD ellopásáért ki kért valaha is bocsánatot? Ne is kérjen, adja vissza kamatostul!!!(a kuszafogú rémség, tán ebből fésültette ki?)
kukac50
Orbán Viktor mikor kér bocsánatot a rokkantaktól akiket csalónak nevezet,anélkül,hogy tudta volna kinek mi baja betegsége van terrortámadást indított ellenük,felére vissza vette a járandóságukat! Az orvosok politikai utasításra nem az esküjüknek megfelelően jártak el.
Nyomorba taszítottak sok embert,főleg az egyedül élők a kárvallottjai,még a fűtés rezsi csökkentésből is kihagyták Őket! Ellenség kell Nekünk a Fidesz a legrosszabb ellenség
Még a migránsok is emberségesebbek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.