A Bors értesülései szerint a Dózsa György úti halálos baleset gyanúsítottja, M. Richárd az őrizetbe vétele után egy kórházban pihent.

A Péterfy Sándor utcai kórházban egy elkülönített kórteremben pihent őrizetbe vétele alatt M. Richárd, akit a rendőrség a Dózsa Györgyi két halálos áldozattal járó baleset okozásával gyanúsít. 

A Borsnak egy informátora szólt, hogy az őrizetbe vétel idejét ott töltötte M. Richárd, s a szemtanú elég hajmeresztő állításokat tett.

Egy régebbi szervi problémája miatt került be a Péterfy kórház belgyógyászatának B részlegére azon a hétvégén. Igyekeztek diszkréten, gyorsan elhelyezni, de így is nagy feltűnést keltett. Egy teljes kórtermet kiürítettek neki, két rendőrautó állt a kórháznál, tizenegy rendőr vigyázott rá. VIP-vendégnek érezhette magát. Nagyon akartak ügyelni arra, hogy ne tudjon róla a nyilvánosság, így a kórház rendszerében sem szerepel, az érkezését és a távozását sem vitték be a gépbe. Azt tudom, hogy hétvégén érkezett, és csak hétfőn engedték ki, aznap, amikor az előzetes letartóztatásról szóló tárgyalására vitték

- mondta a lapnak.

A Bors megkereste a rendőrséget, ahonnan a forrás beszámolójára nem kaptak reakciót, csupán annyit, hogy tényleg M. Richárdot gyanúsítják. A Péterfy Sándor utcai kórház igazgatója arról számolt be a lapnak, hogy ilyen esetről nem volt tudomása.

(Címlapi kép: Katasztrófavédelem)

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/08/Seychelles3_focuspoint_926x504.jpg
A fotón láthatólag M. Richárd belgyógyászatilag még ivarérett volt.
Miközben családok gyászolják elvesztett szeretteiket, addig M. Richárd a Seychelle szigeteken
süttette hasát nőverő barátnőjével. Hogy fordulhat ez elő? Hogy történhet meg ez egy olyan
országban, ahol festék dobálásért azonnal bilincsben elvezetés és rabosítás jár? A magyar
bíróságok nem először mutatják meg, milyen siralmas helyzetben is van a hazai
igazságszolgáltatás. Gyilkosok és csonkítók járják hazánk utcáit, miközben ártatlanok kerülnek
rács mögé. A rendszer már nem csak bűzlik, hanem egyenesen rothadásnak indult,
aminek megállítása – úgy látszik – senkinek nem érdeke.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Szóval mára kiderült, Orbán kedvenc maffiózói köréhez tartozik akiket kellő mértékben megbecsültek még a fideszes dicshimnuszokban megénekelt Széchenyi terv százmillióival is. Akkor miért sértődik meg a kormánypárt, ha kimondják ami, hogy maffiakormány?
bencemacska
@Macskaszem: tegnap, 10:01
A börtönben kereste! nem tudom mennyit, csak azt, hogy 8 évre ítélték!
bencemacska
@Donáld Tramp: tegnap, 11:53
... Conti Car–Energol-csoport tagjai:
"Az ítéletet 2006. április 13-án hirdették ki Kecskeméten: bűnszervezet tagjaként elkövetett emberölés előkészülete és folytatólagos fegyvercsempészet bűntettéért Radnai Lászlót 12 év, Mészáros Pétert 10 év, Csüllög Zsigmondot 5 év, Ferencsik Attilát 6 év, Molnár Richárdot 8 év kedvezmények nélküli fegyházra ítélték. A Szegedi Ítélőtábla az elsőfokú ítéletet 2006. október 6-án helybenhagyta."
Ez volt a híres-hirhedt "kecskeméti maffiaper"

"2012-ben aztán Radnai büntetését megszakították, aminek az volt az ára, hogy lényegében fel kellett mondania a baloldallal összekötött Portik Tamás tárgyalásán mindazt, amit korábban az ő fejére olvastak a kecskeméti maffiaperben. Portikot végül nagyrészt a Radnai-csoport vallomásai alapján ítélték el, így a Fidesz-kormány kijelenthette: hivatalosan is megoldotta a kilencvenes évek leszámolásainak és a jobboldali pártszékházak körüli robbantások rejtélyét, még ha az igazság ennél jóval bonyolultabb is."
Csókol anyád, Lujza!!!
quadrocopter
@Donáld Tramp: Akkora marha vagy most is, mint voltál! Szakadt télikabátért a telet hibáztatod? Az ügyvédnek az a dolga, ahogy a TASZ a Gecit is védte anno!
Donáld Tramp
@quadrocopter:" ... Akkora marha vagy most is, mint voltál!..." Véletlenek má pedig vannak

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.