Eddig ő akarta leginkább az összefogást. Ez ahhoz képest jelentős változás, hogy eddig éppen Gyurcsány volt az, aki a választókerületi koordinált ellenzéki jelöltállítás mellett állt ki. Szemben Botka Lászlóval, aki nem pusztán az egyéni jelöltállítást, hanem a közös ellenzéki (baloldali) listát + miniszterelnök-jelöltet + közös egyéni jelölteket szorgalmazott. Mondjuk ezt Gyurcsány is támogatta kb. februárig, amíg ki nem derült, hogy a Botka-féle közös listán neki nem volna helye, mert több szavazatot visz el az ellenzéktől, mint amennyit nyerni lehet vele.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Donáld Tramp
A fidesz embere. Ennyi. Vagy hülyébb mint eddig volt. :D
Béla333
@Donáld Tramp: Amit csinál Gyurcsány az az ellenzéki oldal teljes szétverése, a saját, önző kis piti érdekei miatt.
És valóban ez kinek hasznos: igen, a Fidesznek.
Így könnyen össze lehet állítani a képet: amit most Gyurcsány csinál már hónapok óta és amit vélhetően a következő hónapokban fog csinálni az mind Orbánnak kedvez!
Nem olyan hülye a Feri, hogy ezt ne lássa, ne tudja!
Szerintem!
kiscsillag66
Majd meglátjuk, mi lesz. Nem kell olyan könnyen leírni Gyurcsányt. Lesz itt még meglepetés.
elnyomott
A zöm mindenkit lehülyéz.
Ez aztán nagy előrelépés az összefogás érdekében... :-(
glorianna
Khm... lehetséges, hogy én vagyok funkcionális analfabéta? Ui. én azt értettem Gyurcsány szavaiból, hogy nem lesz külön - a többiek kizárásával történő - alkudozás az MSZP-vel, azt nem "mondta vissza", hogy a lehető legtöbb ellenzéki párt együtt próbálkozzék. Magyarul: nincs féltitkos páros mutyi.
vukkocska
Aki ezt így megfogalmazta, vagy nem volt ott, vagy szándékosan félremagyarázza. Azaz kavar. Én ott voltam. Gyurcsány arról beszélt, hogy a sikeres választás egyetlen útja az 1-1 ellen, vagyis egy közös jelölt a Fidesszel szemben. A pártokra szavazásra vonatkozóan mondta, hogy mindenki szavazhat a saját pártjára. Aki nem hiszi, nézze meg a Hír Tv felvételét. Tényleg érdemes. Sem az MSZP, sem Botka nevét ki sem ejtette.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.