Válaszolt a Bizottság a miniszternek: nem kerítésépítésre adtak pénzt Bulgáriának. Cáfolta az Európai Bizottság Rogán Antal hétvégi kijelentését, hogy az EU részben támogatta volna a bolgár-török határon épült kerítést. A miniszterelnök kabinetfőnöke vasárnap jelentette ki: Brüsszel azon az elvi állásponton van hogy kerítésért nem fizet, holott például Bulgáriában részben támogatta a kerítésépítést.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Méretes öngól

Toncsi nem csak hazugságon kapódott, de egy győzelmi jelentést is elpuskázott

Ártunk és qurmányunk több célt is próbál megcélozni a fizessenek a gaz EU-sok a kerítésért kampányukkal. Ebbe a paláverbe csapott bele a derék propaganda-miniszterünk azzal, hogy kifejtette hazudik Brüsszel, mikor azt állítja, hogy „azon az elvi állásponton van hogy kerítésért nem fizet, holott például Bulgáriában részben támogatta a kerítésépítést”!
Viszonylag gyorsan gyűtt a gyomros az EU illetékese kifejtette, hogy „nem finanszírozzuk semmilyen kerítés vagy fal építését a külső határokon, ahogy ezt Bulgária esetében sem tettük. Amihez az EU támogatást nyújt, az megfigyelő- és más határellenőrző rendszerek kiépítése, amelyek segítségével hatékonyabban lehet ellenőrizni az EU határait”!
Ami túl azon, hogy ISMÉT egy bizonyíték arra, hogyan is bánnak a Fiuk a hírekkel, még egy méretes öngól. Ugyanis ezzel a hazugsággal nem fogják tudni győzelemként kommunikálni, hogy megtört az EU, mikor valamire adott EU-s pénzt kinevezhetnék mégis adni kényszerültnek! =))
Bár ha belegondolok a vakhitű - birkáiknak még ezt is be lehetne dumálni!
quadrocopter
Mocskos tetű ismét beleszaladt a lócicibe! Amikor megszólal, 1 napon belül cáfolják!
dr. prédikátor
A köcsög roggyant tóni!!! Megint egy saller meg koki!!!
kokopelli
@dr. prédikátor: A Vater monta mindig "Lepattog róla minden,mint olajos deszkáról a
kecskeszar!" -és igaza lenne most is az öregnek!? :--(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.