Orbán Viktor – valóban feltűnő - hízásán köszörüli a nyelvét a miniszterelnök kötcsei képeinek több kommentelője a Facebookon. "Inkább több mozgás kellene Miniszterelnök úr!” – írta egy hozzászóló a mosolyogva töpörtyűt (kolbászt?) csipegető Orbán Viktor fotójához a miniszterelnök Facebook-oldalán, ahová a szombati kötcsei találkozóról töltött fel a stábja képeket. „Hányadik hónapban van a Döbrögi??” – írta egy másik képhez egy másik kritikusa, de mondanunk sem kell: rajongói rögtön megvédték az utóbbi években valóban kiterebélyesedett miniszterelnököt, mondván, teljesen érthető, ha az „államügyek” miatt nem jut ideje a sportolásra.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
"Orbán többször elismételte, hogy a katonák nagyon jól néztek ki. „Nincs köztük kövér, az a halálom ... pocakos tábornokok ... jól néztek ki nagyon” – mondta a miniszterelnök az őt kísérő parancsnoknak, aki hasonló véleményen volt, mint a miniszterelnök. 2012 díszszemle a Kossuth-téren, a mikrofont nem kapcsolták ki!
Nahát, és mit látunk?
Béla333
Ugyan már! Hát felszaladt vagy 40-50 kg!
Biztos mert a vejkó mindig tölti neki a páleszt! Ha kéri, ha nem!
RonaGyuri
ne már miért bántjátok Döbrögit? Ö ehhez a dagadt törpéhez képest szép, filigrán, okos és főleg tisztességes volt! =))
peterkelemen
Hiába a sok stadion ha egyre inkább csak hízik Orbán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.