Orbán Viktor egy szuper ember. Szuper IS! Mindig dolgozik, mindenünket megvédi, mindenki felnéz rá. A kötcsei fideszes piknikre érkező országgyűlési képviselő egy géniusz portréját skiccelte fel fél percben.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
és valójában? Igen egy műveletlen paraszt-suttyó, aki nagyképű és arrogáns, és notórius hazudozó! Egyértelmű cezarómániás rohamokkal! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Van az a pénz, amiért igy látják némelyek!
Eladott Ország
Azért tegyük hozzá, Simicska egyszavas verse - ódája(ondója) - sokkal mélyebb jellemzést ad az elmebeteg magyar miniszterelnökről.
karma1
Hat ez a Matrai Marta nem volt semmi! Mint aki lenyelte a brossurat, es kepes ra, hogy barmikor barmit barhol felmondjon belole!
Es ahogy a csuti torpe kiszall a kisbuszbol!!! tramplira nem vigyaznak ilyen ideges guard-ok, mint erre a torpillara!
Mindent vitt a latvany! Plane, hogy ismerem Kotcset, kivul-belul, max,. egy kobor kutya jott volna arrafele lepisalni a vezir bokajat...:o)))))
Vajon hova dugtak erre az idore a helyi romakat?
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/06/ok-1024x713.jpg
Orbán Viktor kettő félisten.
Miközben a legjobb miniszterelnök foci és kisvasutak iránti elkötelezettségére a komplett oktatás és egészségügy rendbetételére elegendő pénzt szórunk el a vakvilágba és a hiperszupertitkos paksi projektre már most annyi pénzt költöttünk, amennyiből meg lehetne oldani a sérült gyermeket nevelő családok nyomorát, azért még nagyon szeretjük mi Orbán Viktort. Akkor is szeretjük, amikor a kedvéért meghosszabbítják a Budai várat Lovasberényig annyi pénzből, amennyiből fejleszteni lehetne az idősgondozást, esetleg rövidíteni lehetne a
várólistákat és mondjuk időben kiderülne, ha valaki rosszindulatú daganatot kapott karácsonyra
nyakkendő helyett. Akkor is nagyon szeretjük a miniszterek elnökét, ha annyi pénzt költ felesleges népszavazásra és értelmetlen közvéleménykutatásokra, amennyiből tíz évig jól lehetne lakatni azokat a gyermekeket, akik a nyári szünet örömére hónapokig éheznek.
De mi ilyen hülyeségekre nem gondolunk, hanem annak örülünk, hogy Kövér László
évszázadokig harcol, Orbán Viktor egy imádnivaló figura és Rogán Antalnak telik két meccs
között egy homárlevesre Gordon Ramsay éttermében Bordeaux-ban. Ez a fontos, minden másra ott a közmunka.
bakegya
Kérdés (ÁRTEMY)-árt -e my-nekünk ez a fazon???-hát egyértelmű-képtelenség feltartani,fenntartani?-mibűűűű-már a nemzet uzsorását is nyögve nyelve tartjuk ki-nem hogy egy ekkora rétinéger reformátor gyülekezetet mint az orsosmészáros gáz-víz-yacht,golf és disznóságtöltögető SZÁLLODA IPAROS kerítőnő,média-és laptulajdonos,hotel -és campingbirodalmár-de minden nemzeti magyar idők több ezer hektárosFÖLD-VÍZ-LEVEGŐ -ÉS naprendszeri géniusza.
Fényetető szélhámos maffiózó,a fideSS BIRKÁIVAL EGYÜTT.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.