A Zárójel is beszámolt arról, hogy a magyar kormány azt kéri az Európai Bizottságtól, hogy fele részben járuljon hozzá a magyar határvédelmi költségekhez. Németh Szilárd is beszállt a magyarázkodásba, így kicsit ijesztőbb a helyzet.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Rezsi Sziszi már magában is elég ijesztő! =))
RonaGyuri
Rezsi Sziszi már magában is elég ijesztő! =))
papa.49
Rizsaszarágyú homályos a magyarázatod, tudod egy kérdésre kéne válaszolnod KI KÉRTE A KERÍTÉST tudomásom szerint a csutigörény ott verte magát a földhöz ,, akkor megépítjük, ha az Unió nem ad rá pénzt,, AKKOR MOST MIRŐL IS BESZÉLÜNK FASZKALAP ???
simmering73
Már aggódtam ezért a pannon marháért, oly rég hallottam róla. De látom csak szoftver frissítésen volt. Hülyébb mint valaha.
karma1
Ne bantsatok sziszit, o pont ennyire kepes, na meg megfozte a kajat Kotcsen...
Hadd mondogassak a maguket Sorosrol, migransokrol: aki eddig itta a szavukat, azoknak mar felesleges lenne mondogatnia, hiszen mindent tudnak mar errol a kerdesrol.
Aki viszont megmaradt jozan gondolkodasunak, azokat mar nem fogja megteveszteni ez a mantra.
DE: mivel a propagandaban is futyisz seggnyalokat es nem szakembereket hasznalnak, nem veszik figyelembe azt az egyszeru dolgot, hogyha valamit tulsagosan sokat mondogatnak, eroltetnek, akkor annak pontosan az ellenkezoje fog tortenni, mint amit ok el akarnak erni: magyaran lehet, hogy meg azoknak is kezd tele lenni a hocipojuk , akik eddig elhittek, hogy Soros a patasordog (Gyurcsanynyal karoltve), es hogy a heti 10 migrans = heti 10 000-rel, es megmakacsoljak magukat, mert rajonnek, hogy elegge hulyenek neztek eddig oket. (Na meg ezutan is, mert a fidesz ha nehezen is, de ki fog izzadni valami uj ellenseget).
Nessy
Ennek a jó embernek megártottak az afrikai meleg légtömegek!
Migráncs, migráncs! Fordítsátok a letelepedési kötvényen nyert dohányt a kerítésetekre! Annak ki fogja fizetni a felét? Hány ezer embert szabadítottatok Európára? És még fizetünk is nekik, hogy jöjjenek! Nem is tudtam, hogy van tengerpartunk, ahova megérkeznek a csónakok a menekülőkkel? Amilyen bölcsek vagytok, a tenger közepébe is kerítést építenétek.
solidedge
A migránsokat elrettentésül a pályaudvaron összezsúfolva mutogatták mint a vásári majmokat, majd regisztrálatlanul átzavarták őket nyugatra. Sok módja van annak, hogy a migránsokat ne támogassuk, de talán nem az előbbi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.