Így összegezte az LMP társelnöke a Lázár János feleségéhez köthető alapítvány 1,2 milliárdos támogatását. Hadházy Ákos Egyenesen című műsorunkban azt mondta: a Korábban Érkeztem Alapítvány támogatásából nyolcvanmilliót lakásbérlésre, ötvenmilliót jogi tanácsadásra, szintén ötvenmilliót módszertani tanulmányokra fordítanak, a tervek szerint pedig három vezető munkatárs kap majd éveken át csaknem két és fél milliós havi fizetést. A politikus arról is beszámolt, hogy egy pécsi és egy debreceni alapítvány pontosan ugyanazokra a feladatokra kapott hatszázmilliós támogatást, viszont csak azt az alapítványt támogatták 1,2 milliárddal, amelyikben Lázár János felesége az egyik kurátor. „Az 1,2 milliárd forintból nyolcvanmillió forintot ingatlanbérlésre fordítottak, és ahogy ön mondta, ez havonta kilencszázezer forintot jelentett Gyulán, ahol száz-százötvenezer forintért már nagy lakásokat lehet kapni. Vagy megnéztem Szegeden, ott háromszázötvenezer forintért egy ötszázhetven...

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Bárki, aki fellép a Fideszes bűncselekmények, visszaélések ellen, aki csak egy morzsányit is veszélyezteti a Fidesz választási sikerét, annak vadállati módon nekimennek.
Ez lehet Vona amikor a magánéletében turkálnak, Botka, amikor még ez az egy sem kell... vagy mint most Hadházy, akinek annyi a bűne, hogy felhívja a figyelmünket (és remélem ha tud, akkor a feljelentést is megteszi), hogy bármilyen jó indok, program csak úgy működhet jelenleg ebben az országban, ha közben cinkos lesz az ebben részt vevő abban, hogy sok-sok millió adóForintot ellopjanak!
Tegnap volt egy másik riport is K.O. műsorában: Juhász Péter mesélte el azt a horror történetet, hogy azért nem lehet tudni hogy kinél is landolt az azeri gyilkosért átutalt több mint 2 milliárdnyi pénz, mert az a Mészáros Lőrinc bankjába érkezett és akinek meg joga lenne ennek utána nézni, azt meg úgy hívják, hogy Matolcsy.
Maffiállamban élünk!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dodóka
@Béla333: és fogunk élni 2018 után is... Ez a szenzációs baloldal Botkástól, Gyurcsányostól , Szélbernadetestől elmehet a picsába. Impotensek ezek ahhoz, leváltsák a maffiózókat !
lusta
@Béla333: Sajnos csak bejelntéseket lehet tenni, de nem feljelentéseket. Hol van az megírva, hogy Gyulán tilos, törvénytelen, jogszabályba ütköző havi kilencszáz ezerért lakást bérelni? Hol tiltott a havi két és fél millás fizetés?
Yoda69
Minden tiszteletem Hadhazy-e, es kitartast kivanok a fideSSes korrupcio elleni harchoz. Bar per pippalat elegge szelmalomharcnak tunik, mert az ero meg a fideSS oldalan van. De nem szabad feladni, minden egyes ujjonan feltart ugy egy ujabb szog a fideSS/orban koporsojaba.
namihami
Ez a Hadházy még ott tart, hogy a lakások mérete vagy helyzete összefüggésben van a bérleti díjával?
A szempont a fenti ügyben kizárólag annyi, hogy ki az, aki kéri és osztja a pénzt többek között a fenti cél érdekében is.
Nem az üzlet tárgya, hanem a lebonyolítók személye a lényeges ezekben az ügyekben is.
quadrocopter
Simonka dinnyés trógerről lehet valamit hallani? Szabadlábon büdösít a tetű?
Béla333
@Horizont: 18.43
Pontosan így van!
Minden állami pénzköltés egyben egy hatalmas lenyúlás is!
Ha jó a szándék, akkor is, ha csak 10 kilátót kell építeni egy alföldi faluba, akkor is!
De meg kell mondanom, hogy azok is bűnösök, akik újra és újra hatalomba segítik őket, hiszen kicsiben ugyanezt csinálták már 1998-2002 között is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.