Eddig a súlyos bírságok, és a bírósági ítéletek nem hatották meg az állami földgázcéget, hogy kiadja, kitől és mennyiért vásárolt. Most változhat a helyzet.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
És a sok idióta barom fideszes meg hogy bezabálta istenem...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
colibri
Természetesen, a hazugságaikra se pénzt, se energiát nem sajnálnak. Csak ne gondolnák azt, hogy mindenki hülye, azért, mert ők elég sokan vannak.
papa.49
Kb. amit mi a felhasználók kifizettünk annak a felét tudták magukévá tenni !!!
Hellcat
És a sok idióta barom fideszes meg hogy bezabálta istenem...
Eladott Ország
Az MSZP ugyanis törvényjavaslatot nyújtott be, mert azt szeretnék, hogy a kormány csökkentse a lakosság rezsiköltségeit októbertől. Szerintük 32 százalékkal lehetne csökkenteni a földgáz árát az átlagfogyasztás mértékéig, 10-10 százalékkal pedig az áram- és távhő árát. Úgy látom, a szocialisták el akarják venni Rezsiszilárd parafenomén munkáját. Attól tartok, nem fog sikerülni még akkor sem, ha teljesen evidens, hogy a piaci árak csökkenését nem követte lakossági árcsökkenés, vagyis az állam kurva jól járt, a fidesz oligarcha tovább zsírosodott.
Eladott Ország
Az energiaárak ott csökkennek érezhetően, ahol a kormány nem propagandára használja a világpiacon egyébként is csökkenő árakat. És ahol nem közbeékelt szereplők fölözik le vastagon azt a hasznot, ami valódi csökkenést jelenthetne a végső fogyasztóknál. Szerintem szállj le a nyugdíjasokról, Rezsiszilárd! Nincs annyi hatóság, amennyi csak negyedannyira kizsebelné ezt a rohadt országot nyugdíjasokkal együtt, mint ti. Amihez hozzányúltok, amit ti megvédtek, annak reszeltek (lásd, a hús ÁFA-jának csökkentése után elszabadult árakat, vagy a valószínűleg semmit meg nem oldó béremelés szemfényvesztését). Ha a rezsimet (hehe) átszövő korrupció ellen csak feleannyira harcolnátok, mint ezért a mindenkire nézve megalázó rezsicsökkentésért, már egy fokkal jobb hely lenne ez itt. Nem vagyunk hülyék, és kurvára utáljuk, amikor egy ilyen segghülye megélhetési senkiházi ki akar oktatni. Majd ha a világrekorder 27%-os ÁFA-t sikerült érdemben csökkenteni, nem csak Rogán hőre táguló ingatlanának és Szijjártó fűtött medencéjénekek rezsijét, akkor gyere a hülyeségeiddel, Rezsiszilárd! Addig inkább maradj csendben, mert kilóg az összes lóláb a segged alól.
namihami
Kellett ennyi idő, hogy a ""becsületesen"" megszerzett pénzecske nagyrészét, úgy-ahogy legalizálni tudják. A maradék se lesz kevés, de a nagyja már a süllyesztőben lesz, legalább a szavazók és hívők nem lázadoznak az összeg mérete miatt.
Mi meg??? Számít??? A voksokat úgyis ők adják össze és adják hozzá a határontúli (akármennyi) szavazatot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.