Azok a cégek, amelyeknek tulajdonosai a miniszterelnökkel szoros baráti, vagy rokoni kapcsolatot ápolnak, jóval gyengébb árverseny mellett nyertek közbeszerzéseket 2010-2016 között, mint az egyszerű magyar cégek. - jelenti ki a Korrupciókutató Központ új anyaga, mely tulajdonképpen “forintosítja a…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Azt sem tudtam, hogy ilyen is van

A megállapítás meglehetősen korrektnek hangzik

Van egy kutató-csoport (nem nagyzolás, csak a magyart nem találtam) „The Corruption Research Center Budapest was created in November 2013 in response to the growing need for independent research on corruption and quality of government in Hungary. Hence, the Center was established as a non-partisan research institute independent of governments, political parties or special interest groups. It is initially financed by the founders, but also from private donations and EU and government research funds.”.
Sajtóértesülések szerint az csoport kijelentette, hogy „Meglehetősen erős kapcsolat mutatkozik a miniszterelnök barátsága és a nyert közbeszerzés nagysága között. A barátok és családtagok leginkább az óriásprojektek megnyerésében jeleskedtek 2009 és 2016 között”, mely megfogalmazásában egyértelműen korrekt. Tartok tőle, hogy a legújabb vizsgálatuk eredménye is az lesz: „a legközelebbi anyagukban kiszámítják majd, hogy mennyit is ér forintban a miniszterelnök barátsága. Azaz mekkorára lehet becsülni azt a járadékot, amelyhez a baráti és családi cégek, valamint ezek barátai jutottak 2010-2016 között a közbeszerzéseken keresztül”
lampa laz
Ezzel csak egy baj van, h az emberek zöme nem érti és nem is tudja kezelni a "milliárd" fogalmát.
Két szót viszont rohadtúl értenek, mert tett róla a fidesz, h bele égesse az emberek agyába, és ez, a soros és migráns szó. Olyan ez nekik, mint harcikutyának a támadásra szólító jelszó. Közben orbán nézi a meccset és köpködi a szotyit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.