Ez volt a közbeszerzési eljárás második köre, az elsőben túl drága ajánlatok érkeztek.

Eredményes volt a Büntetés-végre­hajtás Országos Parancsnoksága (BVOP) által nyolc új börtön építésére kiírt meg­ismételt közbeszerzés, ezért akár már 2019-re elkészülhetnek az új intézetek – írta a Magyar Nemzetet idézve az MTI.

Még idén elkezdik építeni a nyolc új börtönt

A lappal a BVOP azt közölte, hogy a beérkezett pályá­zati anyagok elbírálás alatt állnak, egyben megkezdődtek a tárgyalások az érintett felekkel. Az új börtönök Békésen, Csengeren, Hevesen, Kemecsén, Komádiban, Komlón, Kunmadarason és Ózdon épül­nek majd.

Az első közbeszerzés azért volt eredménytelen, mert túl drága – egyenként 3,9 mil­liárd forintot meghaladó – ajánlatok ér­keztek.

Ha a mostani pályázókkal sikeresek a tárgyalá­sok, akkor az első kapavágásokat már az idén megtehetik, az új börtönökbe pe­dig 2019-ben érkezhetnek az első rabok. A lap cikke szerint ezt már nagyon várják az érintett települések, amelyeken a beruházások munkahelyeket teremtenek, és amelyek közül több anyagi terheket is vállalt az építkezések előkészítése érdekében.

(MTI/hvg.hu)

Cikk- és címlapkép: Youtube

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
Nem semmi: fideszes fogja építeni fideszeseknek???!!! Király lenne!!!
Sámannus
Mű fax is legyen, ha elzárjuk putyintul ne hiányozzon nekije.
Orosz gáz és orosz priccs is legyen ám!
Kookas
@papa.49: én a lelakottba költöztetném őket! még a végén össze szarják az újat.
cikicakk55
Kell is ennyi,mert ha az összes tolvajt,csalót,megélhetési politikust... na nem aprózom.tehát ha az egész parlamentet és azok családtagjait,rokonait,szomszédait,mindenkit aki csak egy forintot is profitált abból,hogy Ő politikus és nem egy közmunkás,azt mind be kell csukni. Még kevés is lesz,de megoldható úgy,ha egy cellába 4x4 emeletes ágyat raknak be. Olyan jól elvoltak ide kinn is egymással,ott is csak eltelik majd az az életfogytiglan.
Kookas
@cikicakk55: meg oldható lenne hortobágyi rideg tartásban.
papa.49
@Kookas: Igazad van, a legtöbb még a ,,zabra masina,, korban van ))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.