Ha nincs összefogás a kisebb baloldali pártok között, senki nem jut be a Parlamentbe - hozta ki az Együtt mandátumkalkulátora. Ebben az esetben újra kétharmada lesz a Fidesznek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

elnyomott
Nincs ebben az országban közös akarat. :(
Megérdemeljük a diktatúrát. Abban majd lesz közös az utálat. Mert azt tudjuk, azt ismerjük. :(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@Nessy: 20.54
Nem az a gond, hogy az elmúlt évtizedekben a politikusok éltek és léteztek (és teszem hozzá: loptak mint az állat és a lopott cuccot elosztották a Fidesszel!), hanem pl. ez is:

hetek.hu/belfold/201207/offshore_nagyhatalom_a_magyar_elit
"Offshore-nagyhatalom a magyar elit
A kommunista titkosszolgálat keze is benne lehet, hogy a magyar üzleti elit szereplői nemzetközi mércével mérve igazi offshore-lovagoknak tekinthetők. A „tutira” feltehetőleg a szovjet és a bolgár elvtársakkal együtt leltek a magyar külkeresek, bár mindezt szigorúan titkosnak minősített dossziék őrzik. Az üzlet kormányokon átívelő mértéket öltött. Egy főre vetítve 22 ezer dollárt, csaknem hatmillió forintot veszített Magyarország.
A világon jelenleg mintegy negyven olyan állam (némelyikük kis sziget csak) létezik, amely úgynevezett adóparadicsomi területként komoly kedvezményeket kínál az off¬shore cégek számára. Nagyjából a magyar államadósság két és félszerese áramlott ki ilyen cégek irányában Magyarországról a '80-as évek óta. Legalábbis ez derül ki a világ leg¬elismertebb offshore-ral foglalkozó civil szervezete, a Tax Justice Network kutatásából"

Politikust remélem lehet találni olyat is, amelyik nem lopja szárazra az országot!
Nessy
@Béla333: De jó lenne, ha manapság is csak 6 millió forintot, mond 60 milliót veszítenénk!
Hidd el nekem, hogy az akkori társaság liliomos cserkész egylet volt pártunkhoz és kormányunkhoz képest. Manapság milliárdokban számolnak! Mit gondolsz Lőrinc barát milliárdjait ki fizeti??
Béla333
@Nessy: 22.07
De biztos nem értetted: ez a 6 millió Ft ez fejenként értendő! A csecsemőket is beleértve!
Egy 4 fős család esetén az már 24 millió Forint!
Így is csak legyintesz az egészre?
Béla333
@Nessy: 09.11
Akkor valóban nem érted!
Ami pénzt kiszivattyúztak 2010-ig (!!! És azóta???) offshore cégeken keresztül az országból az összesen 244 MILLIÁRD DOLLÁR, a 2010-es teljes államadósság két és félszerese!
Ha ezt leosztod minden magyar állampolgárra, akkor jön ki a személyenkénti 6 MILLIÓ FORINT!
Még mindig aprópénz ez neked?
Nessy
@Béla333: A Mészáros és a többi havernak kifizetett milliárdokhoz képest , a határon túlra küldött milliárdokhoz képest, az értelmetlen uniós felhasználásokhoz képest : igen! És akkor még Paks 2-t nem is említettem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.