A 43-as főúton, Apátfalván korábban egy kamionról lecsúszott a rakománya. A 43-as km-nél a fél útpályát lezárták, rendőrök irányítják a forgalmat. Nem mindennapi látványnak lehettek szemtanúi az apátfalviak: a lámpás kereszteződésnél lefordult egy tank arról a kamionról, amely szállította. Sokan érdeklődve nézték, illetve fotózták is román harckocsit. Huber Krisztiántól, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől megtudtuk, a II. világháborús román harckocsi miatti műszaki mentés még mindig tart, így aki a 43-as főúton, Apátfalva felé közlekedik rendőri irányításra számítson.

Forrás: makohirado.hu
Feltöltő: lópicigáspár
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
@lópicigáspár: Ha lakna ott egy o.gy. képviselő, már megcsinálták volna azt a szakaszt is.
lópicigáspár
@quadrocopter: Akkor már inkább vízibicikli! :))) Szerintem a harckocsi egy tág fogalom, amibe belefér akár egy UAZ-ra szerelt gépfegyver és egy tank is! :))))
lópicigáspár
@CsipkeRózsa: Elég nekünk a helyi vezetés, csak ezek ne süllyedjenek le ogyk szintre!
quadrocopter
@lópicigáspár: Nem egészen! Amire gondolsz az harc(i) kocsi lenne, de ez nem elterjedt megjelölés.A harckocsi megfogalmazás konkrét, önjáró, többnyire lánctalpas, körbeforgatható, löveggel ellátott, 3-4 fős személyzetű szerkezet, míg a BMP lövészpáncélos küzdőterében több fős - általában 8 -12 fős - gyalogság (raj) foglal helyet a páncélvédettség oltalmából is tüzelve.
lópicigáspár
@quadrocopter: A kisfiam itt röhög a hátam mögött... katona... vezet ilyet is...! :))))
lópicigáspár
@quadrocopter: hu.wikipedia.org/wiki/BMP%E2%80%931 Harcjármű. jármű szinonimája kocsi, szóval belefér a harckocsiba. :)))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.