Lehet-e Magyarországon büntetlenül rombolni az emberek közbizalomba vetett hitét? Ennek próbáltunk utánajárni, amikor a rendőrségnek feltettünk pár kérdést az országban állítólag rettegő nyugdíjasok ügyében. Mint kiderült, a kormánysajtótól ezt is eltűri az ORFK.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ne már ha ezeket a szennylapokat megvizsgálnák be kellene őket tiltani, de hazánkban demokrácia van, illiberális demokrácia, értsd a kormánynak és a pribékjeinek bármit szabad! =))
RonaGyuri
Ne már ha ezeket a szennylapokat megvizsgálnák be kellene őket tiltani, de hazánkban demokrácia van, illiberális demokrácia, értsd a kormánynak és a pribékjeinek bármit szabad! =))
Equus1
az alattvalónak nem dolga, h a mindenható Állam ügyeibe beavatkozzon, felvilágosítást kérje. Magyar ország már nem köztársaság. Egyelőre még köztes állapotban van, de előbb-utóbb király nélküli kirlyság lesz belőle, ahol a kormányzót I. avagy Geci orbán viktorrnak hívják.
Eladott Ország
Mert az agyukat gondolkodásra használó magyar emberek, akik nem ültek fel a fideszes nyugdíjas riogatásnak sem, és el tudták dönteni maguktól is, hogy meg akarnak sértődni a kijelentéseiden a központi utasítás szerint, vagy inkább nem, egyáltalán nem értenek egyet Orbán követelésével. Mert pontosan tudják, hogy mint annyiszor eddig is, amikor a Fidesz melldöngetve megvédte a megtakarításaikat, a jelenüket, a jövőjüket , valójában kifosztotta, meglopta őket. Kampányhúzásnak, politikai kommunikációs cselnek, népbutításnak kiváló, de egyébként nettó fideszes akció. Nem az első, és félek, hogy nem is az utolsó.
bencemacska
@Equus1: ma, 11:41
Bizony, bizony nagyon haladunk az abszolút monarchia felé!!!
Egyenlőre, lehet, hogy nem király lesz, csak királyt helyettesítő kormányzó, az gyorsabban elérhető. Aztán majd az alatt felépítik a családfát egészen az Árpád-házig!!!
Equus1
@Eladott Ország: az önálló gondolkodású ember, a tapasztalatai és a szerzett ismeretei alapján mérlegelő, a szkeptikus beállítottságú, az innovítv hajlamú persona non grata a volt Magyar Köztársaságban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.