Súlyos környezeti katasztrófával fenyeget a hazai nemzetpolitika vadhajtása Erdélyben. Csurgalék – kétségkívül ez az év szava Székelyudvarhelyen, pedig év elején azt sem tudták a helyiek, hogy mit jelent. A kifejezés a szemétlerakó alján keletkező szennyvizet takarja – ez lehet mérgező is, ha a szemétben például nehézfémek vagy toxikus anyagok voltak. Jellemzően sötét színű, roppant büdös folyadék.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
azért a határon-túliak is körülnézhetnének! =))
namihami
@RonaGyuri: Ki van zárva. Ilyet a határontúli, igazmagyarok nem csinálnak.
Őket áthatja a Viktoruktól kapott magyarságtudatuk és ezáltal 20 centivel a föld fölött járnak.
Biztos a migráncsok szennyezik a környezetet.
karma1
@RonaGyuri: Mintha nem roman ceg eresztette volna bele a szennyvizet 20 eve a magyar folyoba, amit aztan az Istennek se akart elismerni... Mar nem emlekszem a helyre, de akkor ugy kiirtotta a folyoban az eletet, hogy azt mondtak, tobb mint 10 evre lesz szukseg a folyo rehabilitaciojara...Szerencsere a termeszet erosebb volt, es hamarabb regeneralodott a folyo...

Kulonben meg megerdemlik , hogyha beengedtek a farkast az orszagukba, aki mentalisan es fizikalisan is rongalja az embereket odaat is, "szabadegyetem" cimen ...
Szoval asszem, most 1-1 a meccs allasa..
RonaGyuri
@karma1: ezek a szenét dolgok a matyar embereknél erősen case-sensitive-ek: a minap is volt tiltakozás az ellen, hogy egy korszerű hulladékkezelő épüljön! Na mit gondolsz minek a helyére? Igen egy illegális szemétlerakó helyett! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.