Volner János sajtótájékoztatója (2017. 09. 28)  Orbán-terv: Erővel támadni az ellenzékre, és a szólásszabadság korlátozása. Orbán és bűnbandájának aljas és velejéig romlott diktatúrája. Szégyen ami ma Magyarországon zajlik!

Forrás: jobbik.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
@division: Költői kérdésem: miért nem a nyugati országokhoz hasonlitod ezeket a jogokat és szabadságot? Hiszen minden nézőpont kérdése: kelethez képest nincs, nyugathoz képest viszont bizony korlátozva van...szerintem.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
division
Akik szerint itt szólásszabadság korlátozás van azok nem tudják milyen az amikor korlátozva van a szólásszabadság:-) Olyan ez mint a diktatúra, el kellene tölteniük pár évet Észak-Koreában azoknak akik azt hangoztatják itt az van.
eszegfu
@division: Költői kérdésem: miért nem a nyugati országokhoz hasonlitod ezeket a jogokat és szabadságot? Hiszen minden nézőpont kérdése: kelethez képest nincs, nyugathoz képest viszont bizony korlátozva van...szerintem.
Aki Én
@division: A diktatúrának sokféle változata van. Amiről te beszélsz, az a totális diktatúra. Itt Európában olyat már nem lehet felépíteni, mert ahhoz már többet láttunk a világból. Ha nem is az, de diktatúra van, egypárt rendszer. A kormányzó párt maga kedvére és igényére alkotja a törvényeket, kiváltságosait és kiszolgálóit döbbenetes mértékben gazdagítja (többnyire közpénzből), felvásárolja a média jelentős részét, ahol féligazságokkal, elhallgatásokkal befolyásolja a társadalom jelentős részét, élükön a ,,közmédiával". Önkényesen, törvénytelenül szegi meg a saját maga által alkotott törvényeket, sorozatosan nem tesz eleget a bírósági végzéseknek...
Ez még nem totális, de diktatúra.
division
@eszegfu: Nem látom hogy bármiben is korlátozva lenne bárki is. Lehet vonaglani a pride - on, lehet tüntetni ha valakiknek ahhoz van kedvük, miközben nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illethetik a kormányt, stb. Nincs itt semmiféle szólásszabadság megvonás.
Clavigo
@division: Egy kissé puhább diktatúra nevelte ki ezt a Cigánypávát...
mackoka46
@division: Na most ebben, abban különbözik a magyar diktátor a kedves vezetőtől, de ha eltanulja a lopást, rablást a koreai szörny, versenyképes lehet a magyar félcigánnyal.
eszegfu
@division: Sajnálom, ha nem látod... Szélsőséges példákat irtál... Azt viszont mivel magyarázod, hogy a Parlamentben egyre zsugorodik az a terület (mára már talán alig az 1/10-e), ahol szabadon kérdezhetnek az ujságirók -- ugye akiknek ez a munkájuk -- én pl. ezt nevezem a szólásszabadság korlátozásának. Nem azt, hogy mi, akár itt is, ócsároljuk O.V-t...ez nem hallatszik el hozzá.
division
@eszegfu: Ha rólam hülyeségeket meg valótlant írna egy újságíró én is kitenném a szűrét.
cikicakk55
@division: Ebből is látszik,hogy többnyire igazságot írnak rólaert az a kevés média felület amit meghagytak,még írhat róla és nem hiszem,hogy sokat rugatott ki. Ennek is meg van az oka. Csak az interneten lehet olyat olvasni,ami rá nem hízelgő. Az Ő kemeny szavazóbázisa a cigányok és a nyugdíjasok. A cigányok nagy része nem olvasásra használja a netet,már ha van nekik A nyugdíjasok nagyrészének nincs,de nem is értenek hozzá. A seggnyalóknak meg mindegy mit írnak az istenükről,még a bankszámlán a vonal felfelé fut
tudode
Zavaros, misztikus, tudatosan TESZI TÖNKRE többek között mentálisan az országot, hiszen
.
Orbán: “Patás ördögöt kell a horizontra rajzolni”
www.tenyezo.hu/orban-patas-ordogot-kell-a-horizontra-rajzolni/
okt 20, 2011
.
""" Orbán: “Ennek a politikai taktikának a lényege abban áll, hogy a kormánynak soha nem az a dolga, hogy kormányozzon, nem arra helyezi a hangsúlyt, hogy jó döntéseket hozzon, majd próbálja megvédeni érvekkel azokat a változásokat, amelyek megtestesülnek a döntésekben.” (...)
.
Embert próbáló követni, hogy mit KETYEG ÖSSZE, VISSZA EZ A ...???
division
@cikicakk55: Azért ez durva és sértő is egyben, kicsit gondolja át amit leírt. Se cigány, se nyugdíjas sem seggnyaló nem vagyok, mégis a Fidesz mellett voksoltam eddig mindig. Ez azért nem így működik, kicsit egyszerű ez a gondolkodásmód.
Clavigo
@division: A Patkánykirály még jót nem tett ezzel az országgal...Az ellenkezőjét reggelig lehetne sorolni..Módszeresen pusztít a Cigánypáva.
cikicakk55
@division: Igen, az én látásmódom egyszerű mert énagam is egy egyszerű ember vagyok. Soha nem volam gazdag,de annyira szegény sem mint az utolsó 8 évbenÉn nem látom a szárnyaló országot,a nyugdíjamból nehezebben jövök ki mint 10 éve. Elegem van a Fidesz hazugságaiból. 2010- ben rájuk szavaztam,mert hittem a szép szavaknak. 2 év sem kellett hozzá,hogy megbánjam,de én egyszerű ember vagyok és naív. Tisztellek a kitartásodért,hisz te biztos látsz jót is bennük. A kerítésért én is tisztelem őket,csak most már túl sok a napi riogatás. Remélem nem haragszol,de nem vagyunk egyformák. Oda írhattam volna,hogy tisztelet a kivételnek,csak az én környezetemben nincsenek,így nem jutott az eszembe. Üdv!
JAJMÁR
@division: bocs, a lájk véletlen, a válasz gombot céloztam...

Igen, ez egy nagyon agyafúrtan megszorított szólásszabadság. A sokakhoz eljutó szóláshelyek lefoglalva. Onnan minden nap minden órájában ömlik a "töltet". Mindig megmondják mi a helyes és mi nem, és kit kell gyűlölni. Meg ki akar rosszat.
Megmondják neked, szabadon.
Ők mondják meg.
Az meg a patás ördög csatlósa, aki mást mond, hát még aki kritizál Szabadon dönthetsz, hogy a "jót akaró" többségnek, vagy a patás ördögnek hiszel-e?
Az meg, hogy fordított is lehet a helyzet, nyilván "gondolati" bűn...
quadrocopter
Orbán a szólás szabadsága ellen tesz minden bemozdulásával, lásd Népszabi-ügy, felvásárolt PLT-lapok és egyéb lapok, hogy csak a hülyítést olvashassák a " magyar emberek" és a "keményen dolgozó kisemberek" így van ez a rádiókkal!
Szépen lassan belopja a török agy-hibbant és Putyin módszereit, csak uniós tagként, puhítva!
eszegfu
@division: szept. 29. 16:23 'Édes Egyetlenem"! Itt nem a bulvársajtóról van szó, hanem a parlamentről!! Az ott lévő ujságirók "kérdezési helye", ezzel együtt a demokrácia zsugorodik... itt ugyebár nem O.V. zöld ingéről kérdeznek, hanem pl. Paks2-ről! De ha Te ezt nem látod, ill. nem akarod látni... én ennél többet nem tehetek.:(
Aki Én
@Clavigo: 14:48 Ahol ő még büszke liberális KISZ titkár volt a Soros pénzén.
kokopelli
@eszegfu: Mindíg attól függ,hogy mihez hasonlítjuk a vitatott szólásszabadságot!
Egy érv ahhoz,ha az É.Koreához,a másik érv,ha pl.Németországhoz! Sajnos az
emberek előbb találnak mentséget egy kormány rossz működésére,mint a hibás vá-
lasztás tényére! Akármilyen ß@rul választottak,nem vallják be!Úgy érzik,hogy a sa-
ját hülyeségükről állítanak ki bizonyítványt! A tények már nem is számítanak!Nem
magyar jelenség,holott az nem lehet vígasz!? Igaz,hogy máshol nem képesek ölre
menni ezért a baromságért! Választottam már ß@rul,de a köv.-nél korrigáltam!! ;--)
eszegfu
@kokopelli: Én nem is a "hibás" választásban látom a bajt...inkább abban, hogy ha valakinek egy kicsit is jobban mennek a dolgai -- még azt sem mondanám, hogy gazdag -- már nem érdekli a lemaradt, lecsuszott réteg...valahogy ilyenkor már felülről nézik az eseményeket.:(
kokopelli
@eszegfu: Itt a különbség a nyugat és a kelet között! Nyugaton van egy középosztály
ami tul.képpen a legszélesebb! vegyél egy göböt az megmutatja,hogy a középnél a
legnagyobb a szelet! Ennek kellene M.o.-on is lennie,és nem homokórát lemodellezni!
Tudom hogy nagy és keserves út lenne,de el kellene egyszer indulni! "Minden út az első
lépéssel kezdődik!",de ebben az esetben a "megérkezés" lenne a fontos! ;--)
eszegfu
@kokopelli: 14:24 Egyetértünk! Megnéztem egy KSH felmérést: M.o-n 2 % az elit, a középosztály 23,5 %, sodródók, kisemberek, munkások 51,5 %, a leszakadtak pedig 23 %. Pontosan látni, hogy milyen "sovány" a középosztály, sőt az ország fele már lecsuszóban van (munkások)...vagyis itt sem a 2 % elittel van a gond!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.