A Migration Aid, ha kell, akkor felül a törvényesen itt tartozkodó menekültekkel a kisvasútra és megnézik a Felcsút-Fradi meccset.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
miért mit gondoltatok; az emberek majd gondolkodni fognak. Kijelöltétek nekik a célt, akikre mindent rá lehet fogni! S senkinek se legyen kétsége a dagadt törpe és bandája tovább fog hergelni, s csak idő kérdése, hogy antiszemita és rasszista akciók is lesznek ÚJRA! =))
Sámannus
Az ellenzéki pártok között kettő sincs aki be merné tenni a lábát egy cigánysorra.
Úgy hogy szerintem pofa alapállás, mielőtt megszólalnak Botka ellen.
Köb Jani
@RonaGyuri: A falun élők ismerik a félelmet:, mert azok minden nap vele élnek, és úgy vélekednek elég volt egyszer átélni a kényszer betelepítést a cigány hordáknál.A 18. században Mária Terézia és II. József több rendeletet hoztak a romák letelepítésére, amit a hatóságok erőszakkal, elrettentő büntetések alkalmazásával hajtottak végre. A romáknak a falvak határában telepeket jelöltek ki, ahol kunyhókban laktak (cigányputrik). Az addig vándormesterségből élő roma kézműveseknek megtiltották új lakóhelyük elhagyását. Így az addigi megélhetésüktől megfosztották őket, mivel az edényjavítás, a fémmunkák, a késélezés vagy a teknővájás folyamatos helyváltoztatást igényelt. A szigorúan felügyelt intézkedések részleges sikerrel jártak. Végleg megmaradt a cigánytelepeken a romák egy része, azok akik a helyi falusi lakosság szükségleteit kielégítve letelepültként is tovább tudták gyakorolni iparukat. Más részük viszont az erőszakos asszimiláció elől a nyugatabbi országokba vándorolt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.