Nem meglepő, de az összefogás-történet szempontjából elég fontos döntést hozott a Demokratikus Koalíció elnöksége. Eszerint a DK önálló listát állít a 2018-as választásra. A párt listáját Gyurcsány Ferenc pártelnök vezeti. Botka új ajánlata: bevisz hat pártot a parlamentbe Botka új ajánlata: bevisz hat pártot a parlamentbe Az MSZP hajlandó átadni a listás helyek felét a többi pártnak, csak legyen összefogás. Gyurcsányékat is megkeresi. Tovább Mindez azt jelenti, hogy a DK elnökségi szinten utasította vissza Botka László hétfői ajánlatát a közös listáról.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Induljanak, mind önállóan aztán senki ne sírjon ha megint meg lesz a 2/3 a csutigecinek 1.6 millió szavazattal !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@adrenalink: Csökkenteni kell az adrenalin szintjét.
papa.49
Induljanak, mind önállóan aztán senki ne sírjon ha megint meg lesz a 2/3 a csutigecinek 1.6 millió szavazattal !!!
Eladott Ország
@papa.49: Nem beszélve a választási kamupártokról. A parlamenti álellenzéki pártok ugyanilyen kamupártok, csak ők ezt nem hirdetik magukról, és nem a trambulinból vizelnek bele a medencébe. Más különbség nincs köztük. Így nem lehet tervezni sem. A gyereknek kell nyugati egyetem, amíg van EU-tagság, sok a kiadás, költség, wellness-hétvégék, nyári tengerentúli utazás, európai kirándulások, ha más nincs, a Balaton. Új kocsi is kéne. Ha nem lehet hosszútávon tervezni a Júdás-pénzzel, nem lehet előre gondolkodni.

A NER megkapta, amit akart. Az ellenzék elleplezte a bűncselekményt, legitimálta a rendszert. Mindent megtettek a demokráciából a diktatúrába való békés átmenetért, megérdemlik, hogy ne tartsák állandó bizonytalanságba őket. Ne legyenek négyévente választások, ne boruljanak fel az ellenzéki költségvetések. Már az is felesleges, hogy a parlamentben folyik ez a színjáték. A parlamenti szavazások olyanok, mintha nem is lenne Kezdeményezzük, hogy az ellenzéki pártok írjanak ki népszavazást, hogy ne legyenek négyévenkénti választások.
papa.49
@Eladott Ország: Azt kapásból elutasítja a választási bizottság !!!
magyarbakancs
Senkit nem szeretnék meg bántani de Gyurcsánnyal,Gyurcsány nélkül is veszett fejsze nyele ez a választás.
A Fidesz talált egy embert kire ráhúzhat minden rosszat ,és ezt nagyon jól kommunikálja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.