A párt Botka László távozásával megerősítve látja korábbi álláspontját: nem a folyamatos összefogás-diskurzus, nem a politikai elit önmagával való foglalkozása érdekli a választókat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Megszólalt a néhány tíztagú pártocska. Nem rátok van szükség pöcsök, hanem széleskörű összefogásra. Nincs idő a hülyeségetekre, nyerni kell.

Aztán lehet okoskodni.
Clavigo
Az "" ötödik hadoszlop ",,Orbán-jugend..., ,Bomlasztani és üzengetni már megtanultak a csicskák.
relatív
Abból látszik, hogy kétséges fellépésük - erős hajazás a regnáló másolására IS -, mert nem értik a politikai küzdőtér egészséges voltát, nevezetesen egy politikai vonulat ( akár pártnak nevezi IS magát ) csak a teljes népesség szortimentációját magába foglalóan képes eredményeket elérni.

Vagyis 'generációs' párt - fiatal-, vagy idős - erre nem képes !

Egy kellően tudatos, a politikai környezet ismeretével rendelkező, minden generációt magába foglaló vezetéssel lehet csak érdemi sikereket elérni. A korábban - más országokban IS - feltűnt és gyorsan lesüllyedt kezdeményeket vizsgálva rendszerint egy hasonlóan kirekesztő jellegű körülmény volt a sikertelenség hátterében. IS ..., egyéb jelenségek mellett !

Mindig - így kellett volna hazánkban IS 1989-ben - egy folyamatos átmenet a sikeres megoldás mind a vezetésben, mind a törekvés realizálásaként. A korábbi közélet teljes ' kidobás ' csak az utóbbi 27 év keserű tapasztalásával járhat, mert csak a fejlődés követelményeinek nem megfelelő környezet váltására van mindig szükség, ami jól működik - akár emberi vonatkozásokban IS - azon változtatni csak a megfelelő (?), szükséges óvatos változásokra kell a hangsúlyt fektetni.

Akkor nem tapasztalható, hogy a keserves 27 év után kell reménykednünk, hogy ott vagyunk, ahol elkezdtük !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.