Molnár Gyula szerint Tarjányi Péter és Lattmann Tamás is része a párt hekkelésének, de hogy ők szervezők, vagy áldozatok, nem az ő dolga kideríteni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
Azt lehet tudni hogy hátulról "hekkelték" meg őket? :-))
Sámannus
Tény, hogy megjelenésük általános támadást váltott ki az összes médiában. Még a Népszava is kutyúlni kezdte a szart már pénteken..
coni
Botka tudta, hogy a saját pártja sem támogatja (nem választották meg választmányi elnöknek se), saját magát jelölte ki a Fidesz nyomására. Mindenki tudja 2014 óta, hogy a Fidesz bevásárolt az ellenzékbe, de pl. Bajnai nem teregette ki ezt a szennyest mert tudta ezzel a Fideszt segítené. Azok akik a választások előtt kezdenek el árulózni, azok mind a Fidesz 2/3-ért dolgoznak hiszen ez régi probléma korábban kellett volna tenni ellene.
relatív
Aki a ' meghekkelést ' veti fel, annak kellene ezt igazolnia, mert ilyen ' kijelentésekkel ' teli van a padlás !
Az említett párt szereplését a benne lévők töketlensége - kivált a lemondott ( végre ) vezető - okozta, nem kell ezt nagyon felfújni ( média ! ), hanem túl kell lépni a rossz döntéseken, és egy népszerű, az állampolgárok érdekében kell a továbbiakban politizálni, és leváltani ezt a magyarellenes kormányt !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.