Botka Lászlóval sosem volt gondja, az ellenzék teszetoszaságából viszont elege van. Szerinte Orbánon kívül az LMP az egyetlen alternatíva. Interjú.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Amikor Schiffer feljelentette Gyurcsány Ferencet Sukoró okán, tudni lehetett, megköszönte a 2010-es választásokon való fidesz segítséget. Azóta is álságos módon politizálnak a parlamentben. Szél Bernadett esküvel fogadta meg, hogy Gyurcsány Ferencet örök ellenségnek tekintik... Maga SCHIFFER a fő kavaró ott még mindig..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@anka: Megprobalom megegyszer - nem kamu oldal, nekem is eros vedelmem van, de ez siman kinyilt...:o)))

Hoppa! Ramentem, es az oldal mar nem talalhato, 404!
Bocsika...Hadhazy edesanyjanak es edesapjanak a foldmutyijairol szoltak, a papa raadasul a fold eloszto bizottsagnak az elnoke vagy mije, osszesen 679 millio forintert akartak foldet venni, a mamaja egy 310 millios folddarabkara vagyott, es nem volt eppen 10 %-a az arveresi letethez, ugyhogy banktol kert 31 milla kolcsont... Jo , mi? Azert szereztek foldet...:o))))
anka
@karma1: - ezt írtam már neked egy fenti kommentbe, hogy nem olyan tiszta mint ahogy próbálja magát beállítani..., pont erre céloztam! - és ami még nem derült ki..., miért nem tett semmit?
- saját imázsába xart bele!
Tudod azt nem hiszem el, hogy nem lehet valamit csinálni a maffiarablás' ellen! - és ezt minden pártra értem..., mert csak lapítanak!
Béla333
@karma1: 09.53
Fogalmad sincs miről beszélsz!
A cikket ide idéző Propinak semmi köze a riporthoz, azt a 24.hu újságírója készítette. Így hogy mit ír a kísérő szövegbe a Propi, az Szél interjújához semmi köze!
Gondolom ezt érted?!
karma1
@anka: En biztos szaladnek a hagai fuggetlen birosagra, mint ahogy sok magyar allampolgar teszi ezt egyeni ugyekben is, mert a magyar igazsagszolgaltatasnak (is) annyi.

Tudod, sohasem hittem abban, hogy valaki leel 40 evet, mint hithu katolikus, aztan egy reggeol felebred, es rajon, hogy o bizony reformatus akar lenni mindenkeppen - vagy zsido, vagy muszlim, vagy akarmi, es akkor masnap mar nem a templomba megy, hanem a zsiagogaba vagy az imahazba, es holnaptol azt sem fogja tudni, hogy ki az a Jezus Krisztus. Mert ez egyszeruen nem eletszeru.
Persze, lehet most elojonni azzal, hogy a Gyurcsany is... Hat nem, mert Gyurcsanyt a sajat partja elarulta: ha maradt onbecsulese Gyurcsanynak, akkor ki kellett lepnie (valoszinuleg el is uldoztek volna). Igy o csinalt maganak egy uj partot.
De akik ide-oda ulnek at, az nekem egyaltalan nem hat igaznak, mert mitol valtozik egy diktaturat csaladilag is tamogato egyenbol halado demokratikus politikus?
Mas: Kattints ra 22.50-re Manhattan kuldte be a linket, az meg allitolag nyilik. Probald meg, erdekes kis etud...:o)))
magyarbakancs
@Béla333: Korrektséget mindenkitől elehet várni.
az más ,hogy nem kapod meg.
Mert hát mindenkinek nem volt gyerek szobája főleg nem a politikus uraknak,hölgyeknek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.