Volner János, a Jobbik frakcióvezetője személyesen vitte be az Állami Számvevőszékhez, a szervezet által, a párt gazdálkodásáról igényelt iratokat. A Jobbik politikusát Shön Péter, a párt gazdasági igazgatója is elkísérte. Az ÁSZ képviselője nem vette át a dokumentumokat. "Csak a büdös harmadik világbeli diktatúrákban tesznek olyasmit, hogy a saját hatalmuk megőrzésének érdekében elvileg függetlenül a gyakorlatban pártpolitikai céloknak és a hatalom megőrzésének az országot szétlopó kormányzásnak alárendelt közintézményeket arra kényszerítenek, hogy megpróbáljanak leszámolni az ellenzék vezető erőjével Magyarországon a Jobbikkal. "

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Mit várnak ettől a szégyentelen botrány országtól és az állani számseggszéktől. Bebizonyosodott róluk, hogy ők is maffia tagok.
mackoka46
Mit várnak ettől a szégyentelen botrány országtól és az állani számseggszéktől. Bebizonyosodott róluk, hogy ők is maffia tagok.
Nessy
@mackoka46: van az a pénz, amiért feledik, hogy a gerincesekhez tartoznak! Legalább is elméletileg.
peterkelemen
Orbán aljas, korrupt és velejéig romlott diktatúrája.
Desischado
Csak van az a pénz, amiért korpás a hajuk! Íme Abszurdisztán!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.