Egy friss felmérésből kiderül, majd minden második megkérdezett szerint Botka László visszalépése érdemben nem befolyásolja a baloldal győzelmi esélyeit. A Publicus Intézet a Vasárnapi Hírek megbízásából, október 4 és 5 között, 792 fő megkérdezésével készített reprezentatív közvéleménykutatásban vizsgálta a magyar választókorúak véleményeit Botka László visszalépését követő politikai helyzetről. A megkérdezettek majd' fele szerint érdemben nem befolyásolja a baloldal győzelmi esélyeit Botka László visszalépése.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Mire időszerű lesz a választás,,,,,addigra majd betiltják az összes pártot..A vezetőket-elnököket majd védőőrizetbe teszik,,,,,persze csak a saját biztonságuk érdekében...oszt jó napot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@Madácsi Pali: Persze hogy az,de a csúti ügyesen meglovagolja a hangulatot,mert legyünk őszinték,a cigók mellé ki akar ide még arabot,négert!!és itt hibázik az ellenzék nagyot...a humanitárius barom eszméik miatt támogatottságuk a béka segge alatt...ráadásul tisztán látszik hogy hálálják meg azok a férgek!!!orbánra elvből nem szavazok...de most nem látok semmiféle alternatívát!
CsipkeRózsa
Úgy látszik, a fidesz kormány akkor fog megszűnni, ha Orbán végelgyengül.
colibri
@CsipkeRózsa: De szépen fogalmaztad meg orbán végét.
Madácsi Pali
@Pálinkás Pál: Szerinted a tulzsúfolt magyar börtönökben hány "migránst" őriznek? Félre ne érts nem a terroristákat védem, azok kiszűrése a szakszolgálatok feladat lenne a me ekültek közül. Csak ép a Kölcös f^geci nyalka huszárjai (TEK) annyit sem konyitanak a szakmájukhoz mi tyúk az ABC-hez.
Pálinkás Pál
@Madácsi Pali: Franciaországban,Beldiumban nem a TEK van,mégis voltak a merényletek...egész egyszerűen nem lehet kiszűrni őket...mivel a vallásuk miatt mindegyik potencionális terrorista..legfeljebb lappang!! Pont ezért nem kéne egyet sem beengedni...egyben van igaza orbánnak,Valahol Afrikában csinálni egy DM zónát ,ott várják ki a dolgok végét!!!
Madácsi Pali
@Pálinkás Pál:sajnos vannak terroristák, ez tény de azok a merénylők nem a menekültekkel érkeztek.Viszont nállunk az a terrorista aki megafonnal állt ki a menekültek nemzetközi egyezményeken alapuló jogáért. Az a magyar ember aki fegyveres kiképzést tart törvényen kívüli félkatonai szervezeteknek, és tűzharcban agyon lő egy rendőrtisztet,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.