Egy friss felmérésből kiderül, majd minden második megkérdezett szerint Botka László visszalépése érdemben nem befolyásolja a baloldal győzelmi esélyeit. A Publicus Intézet a Vasárnapi Hírek megbízásából, október 4 és 5 között, 792 fő megkérdezésével készített reprezentatív közvéleménykutatásban vizsgálta a magyar választókorúak véleményeit Botka László visszalépését követő politikai helyzetről. A megkérdezettek majd' fele szerint érdemben nem befolyásolja a baloldal győzelmi esélyeit Botka László visszalépése.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Mire időszerű lesz a választás,,,,,addigra majd betiltják az összes pártot..A vezetőket-elnököket majd védőőrizetbe teszik,,,,,persze csak a saját biztonságuk érdekében...oszt jó napot.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Egy közvélemény-matatási unikum

Egy szokásosan megbízhatatlan felmérésből egyértelmű reális eredmény

Semmi okom a kétkedésre, hogy a kicsiny hazánkban megszokott módon, mentalitásban, felfogásban és gyakorlattal készült ez a felmérés. „A Publicus Intézet a Vasárnapi Hírek megbízásából, október 4 és 5 között, 792 fő megkérdezésével készített reprezentatív közvéleménykutatásban vizsgálta a magyar választókorúak véleményeit Botka László visszalépéséről”.
Az eredmény azonban tökéletesen egyértelmű. megállapították, hogy: „érdemben nem befolyásolja a baloldal győzelmi esélyeit Botka László visszalépése.”!
Ha matematikusi mivoltomat akarnám csillogtatni úgy fogalmaznék: a győzelműk valószínűsége semmilyen mértékben sem haladja meg a 0 epszilon sugarú környezetét”
ha pedig
ifjúkorom mondásait idézném: annyi az esélyük, mint Szálasinak a népbíróságon!
1magyar
Ha a fideszt leváltanák akkor lebontják a kerítést és jöhetnek a migrik? Nem is rossz ötlet, mennek tovább az osztrákokhoz és a németekhez?
Vagy itt maradnak talán Mo-on?
Mik a kilátások?
lampa laz
Majd káderjankó által kitűzött napon eldől, addig meg lehet agyalni.
A felmérés mindig azt mutatja, h a felmérő melyik oldalhoz áll közelebb.
RonaGyuri
@1magyar: látom fogod a cikk, meg a hozzászólásom lényegét! =))
1magyar
@RonaGyuri: Bocs,de el sem olvastam a hsz-edet.
Clavigo
Mire időszerű lesz a választás,,,,,addigra majd betiltják az összes pártot..A vezetőket-elnököket majd védőőrizetbe teszik,,,,,persze csak a saját biztonságuk érdekében...oszt jó napot.
Sámannus
MSZP-ről leszállnak, felkészül a DK ez egy sima szarkavaró cikk. Pofára fogtok esni. Ki estek a pixisből, ha hülyeségeket beszéltek.
simmering73
Tényleg nagy lehet a népességfogyás ha a megszokott 1000 ember helyett már csak 792-t sikerült megkérdezni.
Madácsi Pali
@1magyar: ha mindenki igy gondolkodna és csak a menekültekkel foglalkozna, akkor az országot 4 éven belül szétlopná elhordaná a fasiszta, despota, Köpcös. Ezred rendu probléma az 1294 menekült kérelmének elbírálása. Van itt pártérdeket képviselő ügyészség, részben független bíróság, lassan csak szamizdadként múködő független sajtó, törvényesitett stróman renszer, eltitkolt közpénz herdálás.

A fideSS törvény gyára erre a szintre jutott:

1. paragrafus: A Köpcös mindig igazat mond, és törvényesen cselekszik.
2. paragrafus: Ha valakinek gyanus, hogy az 1. paragrafus nem geljesült akkor az
- 1; titkos
- 2; automatikusan az 1. par. lép eletbe.
3. paragrafus: Aki ezen törvényt kétsegbe vonja az
-1; hazaáruló
-2; Soros tervet hajt végre.
Peller Anikó
"Egy friss felmérésből kiderül, majd minden második megkérdezett szerint Botka László visszalépése érdemben befolyásolja a baloldal győzelmi esélyeit."

Érdemben befolyásolja, világos?
Nessy
Tessék mondani az Osztrák - Magyar Monarchiára nem lehet szavazni?
Mert ez a sok kis "családi párt" szétcincálja az egész választást. A Fidesznek megéri a mi pénzünkből finanszírozni a saját hatalmuk megőrzését!
peterkelemen
Egyetlen esély van. Az ha minden kormányváltó ember rászavaz a Jobbikra. Ha szétaprózzák akkor köpjék szembe magukat, mert azzal Orbánt fogják a hatalomban tartani.
mackoka46
A gond az az, hogy ez nem egy normál választás lesz. Ez nem a jobb és baloldal versengéséről szól. Most a szabadság vagy orbánc, egészség vagy betegség, börtön vagy szabadság, fél geci cigány vagy demokrácia, megtakarítás vagy adósság, élet és halál között kell választani.
Kis esélye van csak ebben a szégyentelen botrány országban az ép ész győzelmének. Skandalum.
RonaGyuri
@Peller Anikó: bocs de ezt honnan veszed? Az hogy a fele azt mondja, hogy nem befolyásolja, a közel sem jelenti azt, hogy a másik fele szerint igen! =))
Egyébként ha el is olvastad volna, amit írtam; a 0-hoz közeli így is úgy is!
Pálinkás Pál
@Madácsi Pali: Itt nem az 1200 migriről van szó...és ezt te is tudod...
Madácsi Pali
@Pálinkás Pál:olvasd el amit 1magyarnak irtam figyelmesen! A migráns-menekült téma csak terelés. A válaszom sem arról szól.
Pálinkás Pál
@Madácsi Pali: Persze hogy az,de a csúti ügyesen meglovagolja a hangulatot,mert legyünk őszinték,a cigók mellé ki akar ide még arabot,négert!!és itt hibázik az ellenzék nagyot...a humanitárius barom eszméik miatt támogatottságuk a béka segge alatt...ráadásul tisztán látszik hogy hálálják meg azok a férgek!!!orbánra elvből nem szavazok...de most nem látok semmiféle alternatívát!
CsipkeRózsa
Úgy látszik, a fidesz kormány akkor fog megszűnni, ha Orbán végelgyengül.
colibri
@CsipkeRózsa: De szépen fogalmaztad meg orbán végét.
Madácsi Pali
@Pálinkás Pál: Szerinted a tulzsúfolt magyar börtönökben hány "migránst" őriznek? Félre ne érts nem a terroristákat védem, azok kiszűrése a szakszolgálatok feladat lenne a me ekültek közül. Csak ép a Kölcös f^geci nyalka huszárjai (TEK) annyit sem konyitanak a szakmájukhoz mi tyúk az ABC-hez.
Pálinkás Pál
@Madácsi Pali: Franciaországban,Beldiumban nem a TEK van,mégis voltak a merényletek...egész egyszerűen nem lehet kiszűrni őket...mivel a vallásuk miatt mindegyik potencionális terrorista..legfeljebb lappang!! Pont ezért nem kéne egyet sem beengedni...egyben van igaza orbánnak,Valahol Afrikában csinálni egy DM zónát ,ott várják ki a dolgok végét!!!
Madácsi Pali
@Pálinkás Pál:sajnos vannak terroristák, ez tény de azok a merénylők nem a menekültekkel érkeztek.Viszont nállunk az a terrorista aki megafonnal állt ki a menekültek nemzetközi egyezményeken alapuló jogáért. Az a magyar ember aki fegyveres kiképzést tart törvényen kívüli félkatonai szervezeteknek, és tűzharcban agyon lő egy rendőrtisztet,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.