Akkor a történelmi felelősség, hogy a kis pártoknak nem a saját, hosszútávú érdekeiket kell nézni, hanem mindent megtenni Orbán leváltása érdekében - mondta Bojár Gábor, a Momentum támogatásától visszalépő üzletember. Szerinte tragédiához vezethet a folyamatos ellenségkreálás, például erőszakos konfliktushoz a szomszéd országokkal.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
peterkelemen
Egyértelmű. Akik bármilyen módon finnyáskodnak, akadékoskodnak azok Orbán pártiak még akkor is ha erről nem akarnak tudomást szerezni. Egyetlen kihívója van és az a Jobbik. Én és a környezetemben élők már döntöttünk rájuk adjuk a szavazatainkat,
division
@peterkelemen: Csak gratulálni tudok, bár a képed meg az írásaid alapján lehetett tudni hogy szélsőjobbos vagy:-))
peterkelemen
@division: Tévedés, mert nem vagyok szélsőjobbos. :D Úgy mondanám, hogy liberál-jobbos.
solidedge
Sajnos már nem lehet összefogni az ördöggel. Orbán szövetkezett vele.
Manhattan
Akármit hadovál az LMP, meg a Momentum a "megújulásról", meg az "ezekkel sohasem fogunk össze" dumáról, a matek nem változik. Lassan mondom, hogy értsd. De fontos, hogy tényleg értsd! Ha a választásokon a 106 választókörzetben nem 1 darab ellenzéki kihívója van a Fidesznek, akkor a Fidesz megnyerte a körzetet! Pont. Aki másról beszél, mellébeszél. Lassan mondom, hogy értsd. De fontos, hogy tényleg értsd! Amikor az LMP és a Momentum azt mondja, hogy ő nem "koordinál" az egyéni választókerületekben, akkor azt mondja (de facto), hogy maradjon a Fidesz! Ennek az egyenletnek nincs ugyanis más megfejtése. Ha az LMP és/vagy a Momentum ráindul egy másik ellenzéki jelöltre, akkor garantáltan Orbán embere nyeri meg a körzetet. Pont. Mondat vége. Matematikailag nincs más lehetőség. Ilyen az egyfordulós választási rendszer.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.