Senki sem sérült meg súlyosan az ütközésben, a kislány biciklije károsodott, de a történtek után egy évvel sem sikerült megnyugtatóan tisztázni a körülményeket. Az Index cikke szerint sok a furcsaság, a rendőrség már külső szakértőt vont be az ügybe.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
túl azon, hogy a kerékpárúton haladónak van elsőbbsége, -ami párhuzamos a védett útvonallal-, iiyen esetekre is tanácsos fényképképes mobilt, vagy fényképezőgépet kattintgatni a helyszínen..

ha látja a vétkes fél, hogy vadul fényképez, vagy videóz a sértett(amennyiben mozgásképes), akkor bizony más lesz a megítélés...(az igazsághoz közelebb)

a cikből az jön le, hogy senki nem fotózott a helyszínen, innentől kezdve Justítia szeme marhára be van kötve..
Eladott Ország
kep.index.hu/1/0/1847/18479/184793/18479322_064992a82e6ffa947861a2581d520198_wm.jpg
"Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságon is feltűnhetett, hogy valami szokatlan történik az ügyben, mert külső szakértői véleményt kértek. Indoklásként azt írták, hogy egy ilyen ügy külön szakértelmet kíván." No komment. Helyi kiskirályok és Döbrögik döntenek emberi sorsokról az illiberális, munkaalapú társadalom dicsőségére. Újabb körök zárulnak be naponta. Emberi életek tudatos elsorvasztása, cselédsorsba döntése egy szűk réteg luxuséletének megteremtése céljából. Bármi áron. Kötéltánc kötél nélkül. Ennyi.
RonaGyuri
pedig csak gazdakörös és nem fideszes! persze akkor már főbe is lőtték volna a szülőket, hogy mit kekeckednek!
X-ray
Ha rendőr, vagy ügyész a haverod, akkor nyert ügyed van! Ennyi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.