A HVG legfrissebb számában megkérdeztük Vona Gábort, hogyan bekkelné ki a párt a támogatás elvonását, utcára viszi-e híveit, illetve van-e bombaként robbanó információja Simicska Lajostól. Elemeztük, mit tehetnek a párttal, és mi a csapdahelyzet a többi ellenzéki párt számára.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Orbán akarja eldönteni, hogy ki a menekült és ki nem. Mint ahogy azt is ő dönti el, hogy mit takar a család fogalma, hogy ki milyen vallású legyen, kinek mit tanuljon a gyereke, ki meddig élhet és mikor van itt az ideje annak, hogy feldobja a pacskert. Csakhát Orbán változatlanul nem azonos sem a Jóistennel, sem az igazsággal. Ő nem (ő sem) az erkölcs és emberség mértékegysége. Az Orbán-rendszer híveit és feltétlen támogatóit a feltétel nélküli, össznépi rettegés tartja egyben. A félelemre épül a kormány jövőbe vetett hite. Ezért gerjesztik, ezért terítik szét a társadalomra
Equus1
egyre közelebb kerül egymáshoz az ellenzék. Már csak a polgároknak kell tudni felismerni, h elsődleges cél a fidesz megbuktatása, utána jöhet a finomítás. Nincs már olyan bődületes különbség Vona és Gyurcsány között. Az MSZP meg éppen keresgéli önmagát, csak éppen nem találja.
elnyomott
Ha a jobbikosok utcára vonulnak, ahogy eddig szoktak, az remek alkalom lesz a kormánynak, hogy kemény terrort, kemény diktatúrát vezessen be.
Talán még szavazások sem lesznek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.