Tiba István benyújtott egy törvénymódosító javaslatot, amely a saját futballklubjának is jelentős anyagi előnyöket hozhatna.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Módosítani kell azt a fránya törvényt, hogy amennyi adót kellene fizetni, annak a kétszeresét kapják ők. De feltétlen visszamenőleg lépjen érvénybe, de tokásNAV-nak nehogy a torkán akadjon a pörköltmócsing amikor utólag szólnak neki...
papa.49
Hát persze, tudod mit mondott a vak zarándok mikor a kannibálok az üstbe tették ,,hát a faszom nem kéne,, na neked, meg a fütyisznek AZT !!!
Sámannus
Én most is támogatom a jó futballt de mivel nálunk nincs olyan a rosszat pedig büntetném.
Ezért kell böribe verni az összes tahót.
SystemError
Akármennyi pénzt toltok bele. A foci, a sport ereje abban van a Ferrari-k mellet, hogy ki tudják hozni a "rossz gyereket" az edzők és a körülmények- Ez nem az urizálás egy focistának bármilyen furcsa...:) Ez alap. Viszont eleve egy idegennyelvű edző tolmáccsal nem fog egy vidéki vagy budapesti focistából kihozni semmit. Szóval lehet siránkozni, hogy nem elég, de a többtől sem lenne jobb...:)
eszegfu
Menj Te a francba!! Milyen adókedvezményt szeretnél még? Nem elég, ami már most is van? 1-1 "alkalmazott focista" után 20 %-os EKHO-t fizet a klub és csak 15 %-ot vonnak le az embertől... u.akkor egy "sima" alkalmazott után a munkáltató 23,5 %-ot fizet, mig az embertől 33,5 %-ot vonnak le. Egyébként egy "középszerü" focista havi bére 500 eFt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.